De bestelling online gedaan en laten bezorgen in de winkel, door de kerstdagen duurde het wat langer dat hij daar was gearriveerd. Maar dat was oke.

Super, altijd goed.

Elke bestelling is prima en ook het ruilen gast gesmeerd. Geen enkele klacht.

Mooie en heerlijke trui. Leuke broek

Ik heb een héle fijne trui en leuke broek bij jullie gekocht. Moet hem wel korter laten maken.

Top, maar…

Fijn dat je artikelen zo kunt bestellen als je maat niet meer voorradig is. Maar de blazer is zo erg gekreukt, dat het heel wat moeite kost om hem zo te krijgen dat hij draagbaar is. Maar ik hebt er voor over.

Broek veel te kort

De vorige broeken met wijde pijpen waren te lang en deze veel te kort

Norah je bent weer top!

Ik ben supertevreden! Mooie kleding van goede kwaliteit, maten komen overeen en de bezorging ging snel en probleemloos!

bestelling was geen goede maat...

Model en maat was niet goed

Bestelling nog niet ontvangen

Heb nog geen mail gehad dat mijn bestelling binnen is

Zeer snelle levering

In winkel was mijn maat niet, vriendelijke verkoopster heeft t voor mij online besteld en had het de volgende dag al in huis, top

heel goed

bestellen is simpel, dan ophalen in de winkel, daar passen, super!

Heerlijke trui besteld

Snelle levering en mooie pasvorm en kwaliteit...ben blij met jullie winkel

Bloesje past de jas niet

Weet niet of ik het in de winkel kan ruilen

Mooie kwaliteit

Ik vond het heel mooi heb het jammer genoeg moeten terug sturen was iets te klein ik doe zeker nog een bestelling !

Aardige mensen die je vlot helpen en leuke betaalbare kleding.

Blij mee.

Goed passend bij aangegeven maattabel, prijs kwaliteit prima, snelle levering.

Kleur komt totaal niet overern

Ik heb volgens de foto een geel vest gekocht toen t uit de verpakking kwam was t groen.

Een heerlijke broek die lekker zit

Super fijne winkel

Norah is een winkel voor ieder wat wils. De collectie veranderd ook vaak, wat weer nieuwe combinaties geeft. Super.

Prettig

Ik twijfelde over de maat en of ik toch een grote moest voor die broek, Mederwerkster gaf meteen aan te kijken of deze er was. En dat was ook zo, Dat was prettig.

Goed!

Had in de sale. 2 truien uitgezocht. Bij ophalen in de winkel vond ik ze toch niet leuk. Heb ze om kunnen ruilen voor andere truien, dus prima service! Leuke winkel, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Hier ga ik vaker naar toe!

Goed winkel

Goed winkel

Fijne zaak met leuke kleding

Mooie broek. Erg blij mee

Mooi producten

Mooi producten ontvangen. De kwaliteit stof is fijner dan ik had verwacht. Echte aanrader.

helemaal prima

mijn ervaring is: alle kleding is goed te zien en beoordelen op de website, wil je het in het echt zien dan is de winkel heel fijn. Bestellen gaat prima en heel gemakkelijk, heb je wat meer kan het thuis bezorgd worden of in de winkel worden opgehaald. Gaat heel goed en snel. Altijd acties en heel veel keus, vooral ook voor wat grotere maten, kortom, ik ben heel blij met Norah.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar