Snel geleverd, helaas 3 van de 5 bestelde retour gestuurd

Werd na een dag al geleverd. Had een jurk met trui besteld. Jurk kwam helaas bij mij tot m'n enkels dus stond me niet. Trui voelde erg synthetisch, dus ook niet gehouden. 2 andere bestelde truien vond ik erg leuk, en voordelig, dus heb ik gehouden. Vind de kleding over het algemeen erg leuk en betaalbaar bij Norah.

Snelle verzending, leuke kleding!

Alles past perfect! En het pakketje kwam snel.

Altijd ok

Kom al jaren bij Norah en ben zeer tevreden. Winkel in Hengelo is super mooi en je wordt er altijd goed geholpen, verkoopsters zijn eerlijk en super gezellig.

Geweldig geholpen.

Online een trui besteld en betaald en afgehaald in de winkel in Emmen. Verkoopster adviseerde toch voor de zekerheid te passen. Bleek ik een maat te groot te hebben. Gelukkig hing in de winkel nog een maat kleiner. En met 50% sales. Zonder problemen geruild en voor 50%!!

Goed maar met een teleurstelling

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, ontving ik 2 dagen later een mail met de aankondiging nog 1 dag korting van 20%. Ik heb hierover een mail gestuurd en aangegeven dat ik alsnog de korting zou willen ontvangen, in de vorm van een tegoedbon. De reactie hierop was dat dat niet mogelijk was. De enige manier zou zijn, de aankoop te retourneren en te wachten op een volgende korting. Als dit het beleid is, is het niet anders. Maar klantvriendelijk wil ik het niet noemen.

Via internet Sale gekocht. Pasvorm is helemaal goed. Kleur en lengte ook goed. Ben heel tevreden met kleding van Norah.

Soms niet zo aardig personeel

Vest bleek van andere/ mindere kwaliteit dan een jaar eerder gekocht vest.

Voldoende

Staat als trui vermeld maar is een jumper

Eerste X had nog nooit van “ Norah” maar via buurvrouw mee in contact gekomen en prijs kwaliteit staat in verhouding dus was blij met deze tip!!!

Snelle levering en goed ontvangen in de winkel

In de winkel goed

Ik heb een bestelling gedaan die via de winkel moet komen die is al bijna 2 weken onderweg dat vind ik niet zo fijn het duurt erg lang Maar in de winkel wordt je altijd fijn geholpen

Snelle correcte service

Duidelijke communicatie en snelle service

Fijne winkelketen

Leuke kleding voor een betaalbare prijs, ook voor een maatje meer. Klant vriendelijk personeel, goede service.

Netjes

Was netjes afgeleverd in Spijkenisse alleen viel de stof tegen Verkoopster heeft mij prima verder geholpen ging als nog met een trui de deur uit.

Goed geholpen prettige sfeer.altijd wel iets leuks te vinden. En tijd voor een kopje koffie. Het enige jammere is dat het een paar dagen later 20 % was ivm black friday ed.

Mooie broek

Mooie broek, alleen jammer dat hij net iets te lang is. Maar daar verzin ik wel wat op.

Makkelijk om te bestellen en het in de winkel op te (laten) halen. Vooral als je in een ander dorp woont.

Kwam mijn bestelling ophalen maar voelde mij geen klant

Mensen die daar uit het rek kleding haalde werden beter en vriendelijker geholpen als ik

Top geregeld!

Top service in de winkel en aldaar heeft de medewerkster de juiste maat voor mij online besteld. En paar dagen later is het bij mij thuis bezorgd.

Super jasje voor super prijs

Leuk en apart jasje met bijpassende broek, valt mooi. Zeker omdat de prijs erg aantrekkelijk was

Leuke winkel

Supper goed geholpen en vriendelijk personeel.

Heel snelle levering,prima spullen

Vriendelijke mensen in de winkel en hele snelle levering van mijn blouse,heel erg blij mee!

Heel fijn geholpen

Ik kreeg het advies een maatje kleiner te bestellen. Broek paste perfect

Prima geregeld

Goede service en prima geregeld snel binnen

Mijn bestelling is prima afgelopen. Helemaal geen probleem. In de winkel meteen gepast. Goed afgelopen. De jurk bevalt prima

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar