Leuke trendy kleding

Bij Norah , slaag ik altijd . Je kunt altijd je kleding een maat kleiner kopen . Valt altijd iets ruimer uit!

Service

Service is top

Top geholpen in bladel

Heel veel keus, super vriendelijk en behulpzame verkoopster.

Uitstekend!

Vlotte levering en mooie blouses, goede pasvorm en kwaliteit

Prima geholpen, en 2 dagen later werd het al bezorgt.

Wat ik hierboven al aangeef.

Fijne winkel om naar toe te gaan.

Heel gezellig personeel. Je wordt er super geholpen!

In 1 woord SUPER

Kleding goed te zien op afbeeldingen. Makkelijke site,bestellen super makkelijk.

Heerlijk pak !

Fantastisch pak van een lekkere zachte stof en zit heel comfortabel, een aanrader !

Helaas nog geen bestelling ontvangen

De bestelling is ergens onderweg zoek geraakt. In de winkel werd ik goed geholpen en ook de klantenservice reageerde vlot en adequaat. Maar de bestelling is helaas niet terecht gekomen.

Binnen een paar dagen thuis

Binnen een paar dagen in huis. Lekker thuis passen.

Goed!!!

Goed !!!!

Prima.

Snelle levering.

Positief

Goeie maat prima pasvorm prachtige kleur.

Ik word altijd heel goed geholpen in de winkel Ik word ook op tijd op de hoogte gehouden per mail Zijn er vragen kan ik ook altijd bellen

Leuke kleding voor een maatje meer tegen betaalbare prijzen

Met mijn maat 44/46 slaag ik altijd wel bij Norah. Dit keer weer drie leuke tops/blouses gescoord. Wat ik fijn vindt is dat Norah ook steeds meer natuurlijke materialen in de collectie opneemt, of jurkjes van viscose ipv statische zwetende synthetische stoffen. Ik ben al fan vanaf het eerst uur. De prijzen zijn wel in de loop van de jaren gestegen, maar ja, wat niet. Ik winkel voornamelijk bij de store in Purmerend. Altijd vriendelijke dames en slaag ik een keer niet, of loop ik altijd te snuffelen, dat is ook altijd goed. Minpuntje vond ik de levertijd wanneer je online besteld, maar de laatste keer werd mijn kleding na 4 dagen afgeleverd, dus dat is een hele verbetering.

Heb het in de winkel gehaald goed geholpen maar was veel te groot

Top gegaan!

Alles kunnen bestellen, ook de sale. Daarna gepast in de winkel en n top kunnen ruilen voor n maat groter. Fijn hoor.

Super geregeld

Ben blij dat er een bedrijf is dat deze service nog levert en ook nog eens betaalbare leuke dames kleding heeft!

Snelle en goede service

Mooie top, snelle levering

Mooie fijn draagbare top

Altijd goed

Je word goed geholpen, goede prijzen, leuke aanbiedingen en leuke vouchers.

De levertijd klopt altijd

De kleding is zoals het op de mail staat uitgebeeld !

Niks te klagen het is prima gegaan

Heel fijn geholpen

En een vlugge levering