Klant vriendelijk

Geen maat, eenvoudig bestellen en opgehaald in de winkel.

prima broeken

precies de broeken die ik zocht. zit prima.

Prima service.

Goed geholpen in de winkel en snel wordt de bestelling van mij geleverd.

Ik ben altijd geslaagd met kopen

Mooie kleding en goede kwaliteit

Super goede service

Blouse was te groot, even naar Presikhaaf gebeld mocht m ruilen en kreeg zelfs de verzendkosten retour

De verkoopsters in de winkel in Bergen op zoom ben ik heel vriendelijk en netjes geholpen

In de winkel netjes geholpen, over de online bestelling ben ik niet zo tevreden

Heel fijn geholpen

De jas die we hadden gezien was niet in de juiste maat we werden fijn geholpen doordat ze ging zoeken naar de juiste maat en andere kleur

Norah is top voor vrouwen met een maatje meer!

Mooie bloes, alles naar wens, snelle levering!

Een hele positieve ervaring

De artikelen zijn meestal gelijk zoals op de website.

Super leuke winkel

In Zwijndrecht word je heel fijn geholpen, Ze zijn heel aardig en denken met je mee.

Erg mooi jasje ook erg mooie kleur. Staat leuk op mooi jurken.

Norah heeft vaak erg leuke kleding.

Snelle levering. Mooie blouse. 2 maten besteld. De andere kon ik terug brengen in de winkel. Erg prettig. Gelijk het geld terug

Fijn personeel.

Goede en snelle service, echter artikel viel tegen.

De truien waren snel bezorgd op mijn aangegeven filiaal. De truien zouden donker blauw zijn. Daar was ik het niet mee eens en daar door ook retour gedaan in de winkel.

Snel en goed

Snel geleverd, mooie kleding,hulpvaardige verkoopsters

Helemaal goed

Gaat altijd goed, op laten sturen na een vlotte bestelling via de duidelijke site

M

Mijn ervaring was super goed

Een hele mooie trui. Mooie pasvorm en mooie kleur

Leuke adviserende verkoopster, maar niet opdringerig

Leuk assortiment

Kwaliteit

Alles wat ik koop is mooi en van goede kwaliteit

Correct geregeld.

Zo fijn, dat je iets kunt bestellen en ophalen in je favoriete winkel. De medewerksters regelen alles top.

Helemaal top!

Helemaal top!

Ik was in de winkel en de vracht was net binnen. Ze gingen gelijk voor me kijken zodat ik niet weer naar zeist moest Super services

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar