Bestelling snel ontvangen

Mijn bestelling is snel en goed verpakt verzonden.

Goede kwaliteit snelle verzorging

Fijne service

Nice!

Snel verzonden en blij met mijn bestelling!

Fijn zittende kleding en snelle levering

Norah heeft altijd fijn zittende kleding voor een mooie prijs De levering was snel

Leuk items

Wat ik besteld had boven verwachting

Kobalt blauwe blazer besteld en binnen een paar dagen thuis bezorgt. Ben er helemaal blij mee. Het leuke is bij Norah dat de kleding betaalbaar is. Daarom kom ik er graag!

Top ervaring

Heel klantvriendelijk. Erg vriendelijk en goed gehumeurd personeel. En komen beloftes na.

Prima service.

Personeel Norah is altijd vriendelijk, behulpzaam en service- en klantgericht. ,

Kapot

Toen ik de 2 artikelen paste vond ik ze erg mooi. Alles opgehangen wil ik hem asn doen zit er ern gat in de mauw. Echter het kaartje er al af gehaald dus kin niet meer ruilen.

Fijne winkel met altijd leuke kleding

Altijd vriendelijke, behulpzame verkoopsters in de winkelen een bestelling verloopt altijd zeer vlot

Fijne service

Zeer klantvriendelijke dames, altijd gezellig om bij Norah binnen te lopen

Mijn ervaring is wederom helemaal geweldig. Alles op de afgesproken tijd en de artikelen zijn in het

Wederom een prettige ervaring. Alles precies zo als op de site en het klopt gewoon alles bij elkaar. Op naar de volgende keer!

Super goed

Service was goed en personeel erg behulpzaam

De maat die altijd past, paste nu niet

Al jaren koop ik bij Norah, ook online. Maar 42 is altijd goed. Nu niet. De broek was echt te lang en de blouse te krap. Daarom beide items teruggebracht naar de winkel.

fijne draagbare kleding

Alles zoals verwacht

Snel geleverd Kwaliteit, kleur, materiaal goed

Vlug thuisgestuurd gekregen

Zeer prettig

Zeer prettig

Geweldi

Netjes verzorgd

Nvt

Snel en gemakkelijk

Mooie kleding

superleuke truien! en snel bezorgd

Website werkt goed en is overzichtelijk. Superleuke truien gekocht die heerlijk zitten en de service is in de winkels ook altijd top!

Mooie pasvorm

Mooie pasvorm en prijs naar kwaliteit. Een aanrader.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar