Geweldige flair broek

De broek zit uitstekend de lengte is goed voor een flair broek

Snel en correct geleverd!

Fantastisch zoals het gaat met een bestelling in de winkel en een paar dagen later ophalen.

De levering liep perfect.

Ik ben heel erg blij met Norah, koop hier bijna alles Altijd goed van maat en jwaliteit. Helaas mijn laatste bestelling viel qua model en stof erg tegen en heb ik het terug gebracht naar de winkel waar ik ook dit keer niet met lege handen thuis kwam, er hangt altijd wel iets leuks tussen voor mij!!!

Totaal geen klachten

Bij de winkel gehaald lag keurig klaar,personeel Hoogezand heel vriendelijk

prima winkel vriendelijke mensen goede spullen erg tevreden

prima winkel vriendelijke mensen erg behulpzaam goede spullen

Helemaal tevreden

Snelle levering,maat precies goed.Fijne kwaliteit.

Snelle levering en perfecte maat.

In de winkel hadden ze jammer genoeg mijn maat niet meer in voorraad. Thuis gaan kijken op website en daar nog wel gevonden. Past perfect en ben ook heel tevreden van de snelle levering.

Fijne winkel met fijn personeel

Had via webshop besteld en laten afleveren in de winkel. Kon direct passen en het kledingstuk wat ik niet wilde werd direct teruggenomen en geld retour gedaan. Super!

Kleedje was kapot op de naad

Ik bestelde 2 kleedjes en een short . Alles kwam mooi op tijd aan , wat steeds leuk is . Maar spijtig genoeg is 1 kleedje kapot op de stiknaad . Ik kan het niet terugsturen want ik gooide alle papieren al weg. Zonde !

duurt een beetje lang voordat de bestelling is bezorgd

Prijs, kwaliteit is goed

Af en toe kloppen de maten niet maar voor de rest prima.

Super leuke blouse

Leuke blouse valt inderdaad wat ruim, dus ik had ee maat kleiner besteld. Deze zit perfect. Snel geleverd.

Vriendelijke verkoopsters, goede service

Was goed geregeld allemaal

Wordt bij norah fijn geholpen

Teleurgestel

Mijn voucher kon niet ingewisseld worden. Bij afhalen werd het artikel retour gedaan en toen opnieuw de voucher ingevoerd en toen pas was het goed en kreeg €2.50 terug

Ik had 3 verschillende maten besteld,ivm pasvorm bekijken het was de eerste keer dat ik bestelde. Ik kan alle 3 de partijen gebruiken, mooie materialen.

Fijne stoffen, leuke kleuren, goede pasvorm

Snelle levering, fijne stoffen, goede pasvorm. De maat is altijd goed, of zelfs soms een maatje kleiner.

Heel erg prettig en gezellig!

Je wordt altijd welkom geheten, heel plezierig geholpen en goed geadviseerd. Kijk je rond is dat ook goed. Maar meestal loop je met een leuk setje de deur uit.

Mooie jas

Had een jas gevonden in de winkel bij Norah maar de jas had een gedraaide mouw dus vroeg voor een andere maar deze was er niet dus had deze besteld en na een paar dagen was deze binnen ben er super blij mee.

Maten kloppen geen van beide

Vind de maten niet kloppen, broek valt kleiner dan normaal bij jullie, broek terug gebracht Bloesjes viel erg groot, omgeruild inde winkel maat kleiner

Mooie blouses

Ze vielen wel wat groot. Maar mooie blouses en goede kwaliteit.

Goed en duidelijk . In de winkel opgehaald en daar gepast. Top.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar