Maat 36 = maat 44

Twee truien bestekd in maat 36. Toen ze kwamen dacht ik dat er een fout gemaakt was. De truien vielen ruim stond er in de omschrijving, maar dit was belachelijk. Leken maat 44/46. Niet te dragen. Jammer !

Heel goed verlopen. Had alleen gedacht dat het sneller ging.

Super winkel!!

Ik kan er altijd slagen,superleuke kleding!! En dat voor een leuke prijs!!

Dat ik goed geholpen ben door de klantenservice

binnen 2 dagen bestelling in filiaal. dat is nog eens snel.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goed service snelle bezorging.

Prachtige jas die snel geleverd is

Snelle levering en retour makkelijk in de winkel

Super snelle levering

Deze jeer had ik mijn artikel binnen 3 dagen! Perfect

Leuke kleding, snel geleverd

Top!!

Snel en correct geleverd

Fijne en gezellige winkel en leuk personeel.

Fijne winkel en er is altijd wel wat leuks voor mij bij.

Goede, vriendelijke en snelle service.

Service is altijd goed. Bij bestelling een snelle levering.

Vriendinnen dag korting

Leuke kleding besteld met de 20% korting op vriendinnen dag. Snel binnen en helemaal wat ik er van verwacht had!

Goed geholpen in winkel. 1 broek die ik besteld had was te kort voor mij. Verkoopster kwam meteen met een alternatief artikel aan.

Makkelijk te bestellen en snelle levering!!

Prima en snelle service

Alleen jammer dat de site vastloopt als er een actie is. Verder erg tevreden.

Helemaal goed!

Snelle levering en snelle afhandeling van de retouren!

Ik dacht dat ik meer punten gespaard had heb veel gekocht

Zeer goed geholpen

Redelijk op tijd geleverd

Het is fijner om in de winkel ter plekke te passen. Sommige kledingstukken vallen wel op maat andere weer groot of klein. En ik vind de levering best lang duren .mijn mening is vandaag besteld morgen in huis

Bestelling viel tegen. Was niet het product wat ik verwacht had, maar het personeel in de winkel hielp mij om er toch een super leuke outfit te vinden en ik kon mijn artikel daar gelijk retourneren.

Heel erg goed

Fijn personeel, leuke winkel , wat besteld en in de winkel omgeruild, lekker makkelijk

Geweldige winkel

Leuke kleding voor een mooie prijs!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar