Heerlijk om te bestellen vanaf de bank. Okee als je naar de winkel gaat heb je de artikelen gelijk, maar soms heb je daar geen tijd voor. Bestelling was ook snel in huis, compleet, en de bezorgen belde aan, dit gebeurd helaas niet altijd.

Prima winkel

Snel geleverd vriendelijke verkopers bij ophalen

Altijd goed

Ik ben over alles tevreden bij Norah…telkens iets nieuws, leuks, en alles past bij elkaar wat ik aanschaf of aangeschaft heb…en voor n mooie prijs. En goed geholpen in de winkel ook.

Zeer goed.

Ik bestel op de site en laat het bezorgen bij een winkel dan doe ik ook ideetjes op en koop er vaak wat bij. Norah is echt mijn winkel.

artikelen komen overeen met de afbeeldingen kwaliteit is prima en alles is sympathiek geprijsd

Mooie jas goede prijs

Fijn dat je een maat besteld en dat die dan ook meestal past. Kwaliteit is altijd goed.

In één woord super

De truien pasten weer perfect

Snel bezorgd in de door mij gekozen winkel in Zevenaar.

Prima bezorging. Prima prijs/kwaliteitverhouding

Zoals bovenomschreven. De broek was erg lang maar gemakkelijk in.te korten. Duidelijk mode voor de wat ouderen. Tailleband etc. Omdat ik al langer in die categorie meeloop, voof mij prima. Nooit bij Norah binnengelopen, maar nu dus regelmatig.

Erg leuke jas

De jas is erg leuk, in twee tinten verkrijgbaar. Voor de prijs een goede koop. Ik heb de jas geretourneerd omdat de kleuren toch niet zo bij mij pasten, maar dat is persoonlijk.

mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit, ga zeker vaker bestelen of langskomen.

Prima service en vlotte levering

Werd in de winkel prettig geholpen bij het plaatsen van de bestelling.

Zou ook in 1 woord kunnen, GEWELDIG

Ben gewoon Super tevreden mooie kleding en goede kwaliteit.

Beetje teleurstellend

2 blouses besteld, 1 is prima, de andere heeft een productie fout waardoor op de mouw het stikwerk niet goed is gegaan.

Mijn bestelling niet gekregen.

Al twee weken aan het wachten op mijn bestelling.

netjes en perfect

Ik dacht altijd dat ik als plus size niet kon slagen bij Norah. Maar maat 48 past mij prima! Heel blij mee@

Goed geholpen

Zeer vriendelijk personeel erg behulpzaam

Altijd overal goed ontvangst en hulp

Ik voel me gezien. Maar toch kan ik rustig rondkijken zonder een hijgende verkoopster in mijn nek. Medewerkers zijn zichtbaar en bereikbaar voor vragen en hulp. Advies is eerlijk. Kennis van maten.

Prima keurig afgehandeld

Door medewerker samen met mij goede maat trui besteld in de winkel (42 niet in de winkel) Paar dagen later opgehaald geen probleem

Maat van mijn partner was niet in winkel Venray maar wel in Venlo, werd apart gehangen en heb het opgehaald. Vriendelijke verkoopsters beide filialen

Super leuke winkel met fijn personeel

Leuke kledingwinkel

Leuke kleding en je wordt goed geholpen

Tevreden

Tevreden over de hulp in de winkel en de stappen erna

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar