Leuke kledingwinkel

Leuke kleding en je wordt goed geholpen

Tevreden

Tevreden over de hulp in de winkel en de stappen erna

In de winkel zag ik een jas en broek, maar niet in de goede maat. Deze was ook niet aanwezig, dus de verkoopster gaf aan deze te kunnen bestellen en dan zou het pakket na 2 tot 5 werkdagen op thuis adres afgeleverd kunnen worden, zonder extra kosten. Het is precies zo gegaan zoals de verkoopster zei. Het pakket kwam binnen 3 werkdagen. Dus conclusie voor mij is dat het perfect gedaan is. Dikke 10!

Alles verliep naar wens. Zo gezegd zo gedaan door norah

Kom al jaren bij Norah. Mijn kledingkast is kun je wel zeggen gewoon Norah.

Bestelling netjes afgehandeld

Na de bestelling in de winkel, artikel was niet op voorraad in mijn maat, de levering opgehaald in de winkel. Daar gepast en meegenomen. Goede service van de dames van team Capelle. Zijn toppertjes.

Ivm vakantie kon ik mijn pakketje niet direct ophalen. Geen probleem, keurig bewaard in de winkel.

Blouse besteld in de winkel, omdat deze ter plekke niet voorradig was.

Fijne winkel,veel keuze.

Snel besteld en geleverd.

Mijn bestelling was snel gedaan en binnen een week geleverd. Goed en netjes verpakt.

Super blij

Alles staat en past goed.

Super mooie jas

Super mooie jas. Prachtige warme kleur. Valt mooi op maat

Fijn geholpen

Aardig personeel

Goed en netjes geholpen. Blij met Norah Veenendaal

De verkoopster in Meppel heeft mij heel netjes geholpen,om de tuniek om te ruilen. Fijn personeel Mvg Els Dekkers

Goed geassorteerd

Ik zocht een bijpassende sjaal bij een bepaald vest, en deze voldoet uitstekend!

Goed product geleverd

Alleen werd het door DHL aan de voordeur gehangen terwijl we wel thuis waren. Had ook weg kunnen zijn.

Snel geleverd!

Snel geleverd! Mooie kwaliteit!

Netjes bezorgd

Jammer

Ik had besteld en de woensdag daarop, terwijl het pakket nog niet was geleverd, was het hele assortiment 20% korting. Was vanuit de klantenservice geen compensatie mogelijk

Tegenvaller

Ik twijfelde tussen maat 46 en 48 maar in beide maten kon ik zwemmen

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden via mail

Prima, ook goed op de hoogte gehouden, wanneer mijn broek bezorgd zou worden.

Prima geregeld

Prima geregeld

Teleurstellend

De kleding was goed maar wat ik vervelend vindt is dat ik het weekend bestelden en dat paar dagen erna een vriendinnen korting kreeg.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar