Fijne zachte ruime trui

Lekker zachte stof. Komt overeen met het plaatje. Ruime truien (of shirts) neem ik 2 maten kleiner, deze ook.

Jammer van de slechte productinformatie

Teleurgesteld dat de productie informatie niet overeenkomt komt met het ontvangen product. Dit aangeven via de mail, maar dan krijg je en erg onvriendelijk reactie terug. Jammer.

top

fijne blouse , goede pasvorm

Leuke winkel, veel verschillende items, voor elke volwassen leeftijd. Goede service, klantvriendelijk, dringen zich niet aan je op, eerlijk. Elke week nieuwe items in de winkel

Positief

Leuke collectie mode, website is duidelijk en makkelijk, bestelling wordt netjes verpakt en afgeleverd.

snelle service

Mijn ervaring bij norah is altijd goed

Fijne winkel

Fijn geholpen door een leuke vrouw

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Super goed

Snelle service, mail wanneer bestelling in de winkel ligt en vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel.

Bestelling opgehaald in de winkel in Zoetermeer. Leuk en eerlijk personeel. Man werd in de watten gelegd met een kop koffie en ik kon lekker rustig mijn aankoop nog even passen. Heel relaxt allemaal en eerlijk advies. Daar hou ik van!

Teleurgesteld

Maat te groot, kon niet geruild worden in de winkel, erg jammer. Moest het terug sturen en dan dan toch de kosten betalen, erg teleurgesteld....!! Zal niet gauw meer wat bestellen.

Heel goed geholpen

Altijd fijn winkelen bij Norah zowel in de winkel als via de webshop

Alles soepel. Goede hulp in de winkel.

Helaas was de blazer te groot en moest het retourneren! Ook dat is goed afgehandeld!

Netjes thuisbezorgd

Mooie blouse gekocht en netjes verzorgd en bezorgd

Prachtige jurk mooie stof

Prima fijne zaak om mijn bestellingen te doen

Goed geregeld

Tevreden

Altijd tevreden over Norah

Leuke en betaalbare mode

Fijne winkel, vriendelijk personeel en vooral betaalbare prijzen.

Online artikelen besteld, in de winkel laten bezorgen, direkt gepast. Het kon eventueel via de winkel terug gestuurd worden. Wel zo fijn!

Helemaal goed hoor

Zo besteld en snel geleverd

Super, heel snel!

Leuke keus, afwisseling, snelle verzending en prettige retour!

Heerlijk vest

Parelweg 3a