Mooi

Kwalitatief heel erg mooi en betaalbaar.

Leuke trui jurk!

Heerlijke trui jurk voor aanstaande koude dagen. Oversized model maar kleed mooi af.

Mooie spullen beetje jammer dat het veel polyester is maar ze hebben tegenwoordig ook meer natuurlijke producten. Dus die zou ik meer willen zien. Polyester ademt niet. Verder hebben ze mooie kleding.

Snel ontvangen

Jas is prima. Wat ik wel jammer vind is dat je niet de tas en de korting kon gebruiken samen.

Altijd goed

Prima !!!

Super fijn geholpen .

Snel en correct

Snelle en correcte levering.

Staat hier onder

Alles vlot verlopen. En fijn om de bestelling in de winkel op te halen.

Snelle levering, prima pasvorm

Zie boven.

alles was zo als gewenst

Klantvriendelijk,goede advies niet in voren gelijk voor je kijken en bestellen. Ik ga er graag heen mooie moden

Leuke kleding betaalbaar

Mooie winkel in Gouda heel fijn geholpen veel leuke mooie kleding gekocht , ben al twee jaar op zoek naar een mooie winterjas en bingo. Afgesproken met m’n dochter 1 x per zes weken gaan we winkelen daar Top zaak voor Gouda.

Toppie

Heel snel geleverd en goede kwaliteit!

snelle, correcte levering.

N.a.v. de nieuwsbrief een jas besteld. Deze was snel binnen. Leuke jas!

Bestelling vlot en netjes

Mijn jas is keurig besteld en geleverd. Helaas heeft de tegoedbon voor de shopper niet gewerkt, want die zat er helaas niet bij. Bezorging was ongeveer met twee dagen binnen.

Uiteindelijk kwam alles goed.

Winterjas besteld en de code voor de gratis tas wou na 2 x bestellen nog niet lukken. Tas is alsnog opgestuurd waarvoor mijn dank.

Bestelling snel ontvangen, ideaal als je maat niet in de winkel hangt, om die dan online te bestellen en in de winkel te halen!!

Website waardeloos.

Iedere keer opnieuw proberen te bestellen, omdat het toevoegen van de kortingspunten heel onduidelijk en omslachtig is. Korting van de punten zojn er niet afgehaald, maar punten zijn wel weg. Via site voorlopig niet meer!

Goed en snel

Deze keer was het er erg snel

Niet zo

De broeken zijn mij veelste kort dus ik stuur alles retour naar de winkel Mvg

Prima.

Geweldige winkel. Vriendelijk personeel. Ga ook nooit met lege handen de deur uit. Slaag er altijd.

Zo blij met Norah

Ik ben zo blij met Norah. De pasvorm is prima. De prijs/kwaliteit verhouding is geweldig!!

Leuke retro blouse

Perfecte kleuren mooie pasvorm en super lekker stoffen draagt lekker

Fijne service!

keurig!

Nette en snelle bezroging. In de winkel hadden ze mijn maat niet meer en hij was zo besteld. Betaald al in de winkel, en hij kwam supersnel geleverd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar