Leuke kleding leuke prijs

Ben lang maar maar past altijd blij mee.

Fijne winkel, aardige medewerkers!

Super netjes, leuke winkel en kleding. Aardig personeel Top

Fijn geholpen!

Fijne winkel!

prima en snelle levering

In de winkel besteldt, Heel vriendelijk geholpen , Maar dt is in deze winkel altijd,Heel tevreden!!!

Kwaliteitskleding

Erg tevreden over de kleding die ik bij Norah koop, goede kwaliteit. Ervaring in de winkel en via webshop allebei positief.

Snel en netjes geleverd naar behoren

Alle bestelde items snel in huis om te bekijken/voelen/passen

Ik ben dol op de kleding van Norah, zeker de shirts, truien, vesten en de jurkjes hebben voor mij een super pasvorm. Ik ben dol op de broeke ook maar daar heb 9 van de 10 keer het probleem dat ze echt te lang zijn en er dus een stuk af moet.

Prima en alles naar wens

leuke kleding, divers en wat goed zit

Shop hier heel erg graag en kom altijd net iets thuis

Geweldig leuke winkel

Super netjes,vriendelijk personeel.alles kleur bij kleur,alkes nieuw bij elkaar

Een super leuke jurk

Op internet gekeken naar de sale jurken, en toen besteld. Na de betaling de jurk thuis gestuurd gekregen. Ging allemaal goed vandaar de vijf sterren voor Norah

De maat was prima. Mocht in de winkel waar ik het pakket ophaalde meteen passen zodat ik het eventueel kon terugsturen als het niet zou passen

fijne kleding en keuze

al jaar of watgeleden al wat gekocht ,.En de laalste tijd weer een winkel erbij loop ik toch vaker binnen .

Top servicen en kon het ruilen voor kleinere maat in de winkel zo der probleem

Prima,,

Ik heb lang gezocht naar dit jurkje! Perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit,

Ik vind over het algemeen de shirts net iets te kort. Verder prima winkel met voor ieder wat wils

Fijne service en redelijk snelle levering

Ik heb gekozen voor afhalen in de winkel omdat ik geen verzendkosten wil betalen. Het is fijn dat je kunt retourneren in de winkel, wat nu niet nodig was, aangezien de bestelde artikelen prima waren.

Goede kwaliteit en snel verzonden

Mijn enige tip zou zijn afterpay of klarna. En misschien wat met de verzendkosten. Verder prima.

Gewoon goed

Leuke winkel leuk personeel online bestellingen snel geleverd

top

Top geholpen was binnen een week geregeld.

snel en correct

Service van medewerkers geweldig.Bij melden aan de balie werd mijn pakket meteen gevonden.

Tiptop

Parelweg 3a