Alles snel in huis

Alles snel in huis. In goede staat

Leuke betaalbare kleding

Steeds als ik in een van de winkels kom zie ik weer nieuwe leuke dingen. Jammer dat er geen winkel in Rotterdam (zuid) is!

Deze keer slecht

Krijg een mail dat ik m'n pakketje opgehaald, maar ik heb niets opgehaald ! Was ook niet binnen,de verkoopster vond het ook erg vervelend. Normaal gaat het altijd goed.

Weer super snel ontvangen

Elke keer weer een feestje om de kleding van Norah te ontvangen

Helemaal goed en vlot gekregen

Vlug geleverd

Mooi kwaliteit kleding. In de winkels vriendelijk personeel.

Zo fijn dat de maat gewoon goed is.

Alles prima nagekomen

Fijne zaak

Ik slaag hier bijna altijd, vriendelijk en behulpzaam personeel.

erg fijne trui/sweater

fijne sweater die prima valt en lekker lang is

Goede ervaring

De kleding was keurig verpakt en alles wat ik besteld had was aanwezig

juiste keuze

broek past perfect, zit lekker ,hoeft niet gestreken te worden

Het was super

De broek was te groot geruild in de winkel en zelfs de verzendkosten werden vergoed. Top dit

Prachtige mooie kleding en kleuren

Netjes op tijd mooi verpakt goede kwaliteit en service en het blijft zeer mooi na het wassen en het slijt niet snel jaren plezier van dar merk je aan de kwaliteit van de kleding daar heb ik graag wat voor extra's over om te betalen!

Op vakantieadres laten bezorgen. Zeer snelle levering! Top service!

Mooie leuke kleding

Je kan er fijn winkelen en ook al heb je een maatje meer kan je hier echt terecht super fijn want wij als stevige vrouwen kun je niet overal kopen maar bij jullie nog wel top

Klantvriendelijk

Heel behulpzaam vriendelijk klantvriendelijk.was mijn eerste ervaring met Norah ga hier zeker nog meer kopen.

Top winkel

Eindelijk een winkel gevonden met leuke kleren die niet te duur zijn

Blij met mijn witte damesshort

Het is een mooie stevige en goed stretchy short! Zit comfortabel!

Mooie kwaliteit en ruime keuze

Bestelde artikelen zijn nooit aangekomen.

Had wat artikelen besteld helaas is het nooit aangekomen omdat er een retour sticker is opgeplakt. Goede service heb een tegoed bon van €7,50 gekregen. Maar als er beter was opgelet met het klaar maken van het pakket had ik gewoon de artikelen gekregen ik keek er erg naar uit!

Mooie kleren

Super mooie jurk en niet duur

Super leuke jurk met een is zoals hij eruit ziet op foto en prijs valt ook mee .

pasvorm uitstekend

het product is helemaal volgens wens en mooi van kwaliteit

De administratie van spaarpunten klopt niet!

Ik heb in totaal 5 jurken ontvangen en betaald optijd. Ik kan niet naar de winkel, ik ben zeer slecht ter been!! Kunt u dit in orde maken zodat ik tevreden ben! De jurken zijn leuk! Met vriendelijke groeten LMC Maagdenberg

Fantastische kleding voor leuke prijs

Altijd nieuwe collectie, frisse kleuren, leuke items en leuk in prijs.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar