Keurig op tijd en verzorgd

De eerste keer dat ik iets heb besteld via de winkel. Het was er 2 dagen eerder dan gepland en de afhandeling was ook prettig

Super goed

Super goede service en snel ontvangen

Erg behulpzaam geholpen in de winkel

Aanwezig artikel was niet meer in mijn maat en direct kon er gekeken worden in welke winkel bij mij in de buurt de goede maat gestuurd kon worden

TOP

Shirt besteld. Werd in de winkel kosteloos afgeleverd waarna ik direct een mail ontving. Eenmaal bij het ophalen zat het shirt niet mooi en heb het direct retour aangeboden. De volgende dag ston het bedrag weer op mijn rekening. Ik ben heel blij met de service van Norah

Snelle en goede levering

TOP

altijd goed

Top geregeld!

Het jurkje niet in mijn maat in 'mijn' zaak. Daar wel besteld. Keurige mails ervan gehad. Bestelling gevolgd. Daar gepast en heel blij met mijn aankoop! Perfect geregeld/gedaan allemaal!

super leuk!

een vrolijke jurk(alle kleurtjes) nr 1 veel complimentjes gekregen!nr 2 de jurk (blauw)past goed beetje sexy ( te laag decollete)dus ingenomen! nr 3 was een beetje te groot maar toch gehouden leuke stijl

Snelle levering, alles klopte.

De bestelling was snel binnen en klopte met wat ik gekocht had. Heel fijn dat wat je wilt retourneren ook terug gebracht kan worden in de winkel.

De jurk kwam binnen en bij het uitpakken rook jij heel erg maar zweet was net op hij al gedragen was moest hem meteen wassen

Top klandizie

Alles is op tijd geleverd en prima gegaan

Prima geregeld

Makkelijk om te bestellen

Tevreden en snel ontvangen

Veel keuze, mooie kleding snelle bezorging

Super snel ontvangen

Ben super geholpen in de winkel, zeer snel mijn bestelling binnen. Donderdag besteld en zaterdag geleverd.

Het was goed geregeld

Kleding uitgezocht, besteld, snel bericht van zowel Norah als,DHL over de levering en binnen paar dagen in huis echt top en blij met de kleding zit heerlijk

Prettig

Erg vriendelijke verkoopster, mijn maat was er niet bij de verkoopster stelde gelijk voor om op internet te kijken daar was het wel, zij heeft de bestelling geregeld en 2 dagen later kreeg ik een mail dat mijn pakje klaar lag, ik ging altijd naar Miss Etam maar Norah is de opvolger geworden, hele leuke kleding en niet te duur

levering oke,

2 artikelen voldeden niet aan mijn verwachtingen

geweldig

Goed en fijn geholpen mijn eerste aankoop bij jullie kom zeker terug

Tevreden

Alles past is mooi en fijn om te dragen

Prima, zoals altijd.

Prima, goede bezorging. Leuke kleding.

Het was snel binnen

Super goeie service.

Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Leuke vlotte mode.

Mooi shirt

Heel mooi ruimvallend shirt. Helaas van polyester wat voor mij erg benauwd aanvoeld. Anders 5 sterren. Mt 48 valt als mt 50.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar