Mooi shirt

Heel mooi ruimvallend shirt. Helaas van polyester wat voor mij erg benauwd aanvoeld. Anders 5 sterren. Mt 48 valt als mt 50.

Makkelijk bestellen, snel in huis, goede kwaliteit, mooie stoffen, gemakkelijk retourneren!

Uitstekend!

Altijd leuke printjes en makkelijke stofjes!!!

Super winkel

Betaalbare kleding. Omdat ik een compleet nieuwe garderobe aan moest aanschaffen na mijn gastric bypass is dat heel fijn.

Mooie bloes en snel geleverd.

Alhoewel, in mijn bestelling zat ook een jurk, die ik NIET had besteld en ook NIET betaald. Heb ik teruggebracht naar de winkel. Mijn eigen bestelling was top!

klantvriendelijk personeel

Doordat ik graag terugkom bij Norah weet een van de verkoopsters precies wat ik al in de kast heb hangen ivm een kombinatie met een blouse.

Gewoon goed super snel

Mooie kleding leuke prijs

Ik ben erg blij met de kwaliteit en de prijs van de kleding en ook de snelle levering

vriendelijk personeel, heel behulpzaam.

Artikel was snel in de winkel

Jammer dat je niet achteraf kunt betalen. Ik moest mijn artikel retourneren en vond in de winkel een betere maat. Het te retourneren artikel was al betaald en het duurt een aantal dagen voor het bedrag teruggestort wordt terwijl het nieuwe artikel in de winkel ook meteen betaald moet worden. Als je achteraf kunt betalen heb je heel die heisa niet.

precies zoals afgesproken in de winkel

Jurkje gepast in de winkel maar was niet helemaal oke dus vanuit de winkel online besteld.

Ik moet elke mail lezen die ik van Norah ontvang want ik wil niets missen. Daarbij past mijn maat nagenoeg altijd. Alsof het voor mijn figuur gemaakt is.

Kon passen on de winkel. Niet goed dan in winkel achterlaten. Was niet nodig. Stond heel leuk.

zie hieronder

prettig om zo de bestelling te regelen via de winkel

Mooie

Mooie betaalbare kleding

Snelle en nette levering. Heerlijke kleding, super blij mee

Ga shoppen in Zwijndrecht daar is het personeel heel vriendelijk en wordt je goed geholpen

Altijd plezierig winkelen

Slecht

Ik word gevraagd om een beoordeling maar mijn bestelling is kwijt bij DHL. Ik moet wachten op het onderzoek van DHL (3 tot 5 werkdagen met weekend er tussen) voor er verder actie wordt ondernomen. Het kan dus zo zijn dat de jurk die ik besteld heb (maat 48) niet meer aanwezig is als het pakketje kwijt blijkt te zijn. Ik heb dan gewoon pech want er wordt geen nieuwe gestuurd (kan ook naar de winkel word de andere ook naar toe gestuurd als ze hem vinden) of vast gehouden. Vind dit een zeer slechte service en hoop maar dat ik mijn jurk nog krijg.

Snelle levering. Artikelen vielen tegen.

De bestelling verliep spoedig. De bestelde kleding viel echter tegen. Zeer dunne stof, dit was op de foto echt te zien. Echte doorkijkmodelletjes. Daarom beide retour gestuurd.

Tot nu toe,prima.

Ik heb niks aan te merken.

Top.

Als je iets retour moet sturen is het gemakkelijk en duidelijk en niet omslachtig. Je wordt dan goed via de mail op de hoogte gehouden van hoe waar of wat. En dan ook heel snel je geld terug ontvangen. Ik ben erg tevreden.

Prima snelle service

Pakket zoek

Mijn bestelling is momenteel nog zoek

Goed ontvangen maar vind de levertijd vrij lang

Artikel is naar verwachting alleen in vergelijking met andere winkels, vind ik de levertijd (1 week) veij lang.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar