Ik heb goede ervaring met de kleren van Norah

Suuuuuuuuper

Ik heb al vele complimenten gehad voor de blouse en het kleedje die ik heb gekocht bij jullie.

Artikelen zijn prima

Perfect omdat het goede kwaliteit is van de kleding tegen een goede prijs. De kleding valt goed op maat en leuke combinatie mogelijk heden. Zeer tevreden over Norah!

2 korte broeken besteld

Ik heb 2 korte broeken besteld en ze zitten heerlijk!

Niets op aan te merken

Alles netjes en goed verlopen …. Behulpzame meiden in Zwijndrecht!!

geweldige service

Bij Norah in Harderwijk hebben ze mijn bestelling gedaan. Zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Goede kwaliteit

Leuke winkel en kleding

ben er erg blij mee

hele mooie kwaliteit ben er heel blij mee

Bestelling vlot geleverd in prima staat.

Het was makkelijk om via de website te bestellen. De levering in de door mij gekozen winkel was snel en in goede staat. In de winkel de blouses gepast en meegenomen welke ik wilde houden. Eén moest terug en het geld werd meteen op mijn betaalkaart teruggestort. allemaal heel handig en snel.

Super leuke set!

Helaas was de broek wat te lang voor mij! Deze zelf ingekort :)

Positief

De vriendelijke behulpzame verkoopster heeft voor mij besteld en afgerekend met de andere aankopen. Kreeg ook meteen een bevestiging van mijn aankoop. En de volgende dag een bevestiging dat het pakketje onderweg is. Maar uiteindelijk is het pakketje bijna 1 week onderweg?? Ik vond dat een domper. Vandaar 4 ipv 5 sterren

Prima op tijd en goed!

Zeer goede medewerking

Jammer dat ze vergeten zijn te mailen dat de jurk binnen was, maar vooraf erg behulpzaam geweest met bepalen van de maat en mogelijkheden.

Prettig geholpen in Ede

De winkel ervaring in Ede was heel gezellig. Zelf kom ik uit Schipluiden en zou het fijn vinden als er in Delft ook een filiaal zou komen. Het online bestellen is ook goed maar ik pas de kleding liever in een winkel.

Altijd een goede bestelservice.

Je blijft goed op de hoogte, hoe het met je bestelling staat.

Snel en duidelijke mail

Fantastische winkel met super toffe verkoopsters. Altijd even behulpzaam. Zo vind je er niet veel.

Leuke kleding voor leuke prijzen

Prima geleverd

Ik ben heel tevreden

Het geeft mij altijd een fijn&tevreden gevoel om bij Norah te shoppen!

Zoveel keus...en toch slaag ik heel vaak bij Norah!

Goed en snelle levering

Prima geregeld...fijne winkel

Zal ik vaker doen, bestellen online

Mijn broek was er niet in mijn maat, winkel heeft een broek in mijn maat besteld en was op de afgesproken dag aanwezig Zeer netjes ingepakt ontvangen

TOP !

Heel blij met mijn bestelling. De maat klopt ook. Blij dat ik deze webwinkel heb ontdekt. Het aanbod is inspirerend, origineel, én betaalbare mode.

Super mooie kleren

Super mooie kleren. De winkels zien er geweldig uit. Super aardige gezellige medewerkers

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar