Top winkel

Je wordt al tijd goed en vriendelijk behandeld

er ging nogal wat mis

Eerst kreeg ik een mail, dat mijn bestelling opgehaald was, hetgeen niet zo was. Werd na mijn melding gecorrigeerd. Toen ik mijn pakje af kwam halen, kon de verkoopster het niet af melden, wat erg lang duurde. Zij zou een mail hierover sturen. Verder goed en leuk passend jurkje.

Super levering

Snelle levering, mooi product

Snel het bestelde jurkje binnen. Vrolijke print, staat mooi.

Goed geholpen, bestelling snel binnen.

Voor elke gelegenheid kleding

Goed en behulpzaam personeel en voor ieder wat wils.

Goede kwaliteit

Geweldig geholpen door Monique

Mooie winkel en fijn begroet en geholpen door verkoop medewerkster Monique. Kom zeker weer

Prima geregeld en goede service

Klantvriendelijk en prima service geen probleem als ik daar bestel

super

snelle goed levering

Kleding

Het netjes

Alles was snel en perfect

Het was een zeer goede ervaring. De bestelling was er snel een perfect in orde. Ik ben er super blij mee. Dankjewel

Prima qua levering

Ik had alleen de bevestiging niet bij me toen ik mijn bestelling in de winkel op kwam halen. Niet handig, dat snap ik. Dus de dame moest mijn gegevens op halen (en kwam wat geïrriteerd over) alsnog kreeg ik mijn bloesje mee. In mijn beleving had het wel wat vriendelijker gekund...jammer een gemiste kans..

Door DHL geen jurk

Door de DHL heb ik geen jurk ontvangen! Ze gaven aan tussen 14:05 en 18:05 te bezorgen, maar hebben waarschijnlijk dit niet gehaald en ik kreeg om 19:13 een melding dat ze me gemist hadden en er niemand thuis was én dat is NIET waar. Wij waren gewoon thuis en er is niemand aan de deur geweest. Hiervan een melding gemaakt naar Norah en deze zou proberen de retourzending te onderscheppen en dit is denk ik niet gelukt. Dus geen jurk dankzij DHL !!!

Ruime keuze.

Top kleding.

Altijd heel erg tevreden over de kleding en de service

Echter vorige week een blouse besteld en afgehaald op zaterdag en op Maandag kom Ik via de mail erachter dat de blouse van 39.99 voir 19.99 is afgeprijsd.

Erg leuk!

Heel leuk shirt en de maat is prima. Ook snel binnen.

Niet wat ik heb besteld

Tot mijn verbazing kreeg ik een heel andere jurk dan ik bestelde!

Alles zoals beloofd. Super.

Inorde

Vlotte levering

Super leuk personeel fijn geholpen

Gewoon goed

Ga zo door

Gewoon goed!

Heel vriendelijk personeel, deed haar best om het te bestellen, via de mail bevestiging dat ik het kon ophalen in de winkel.

Tevreden

Geen op en aanmerkingen.. Alles is perfect.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar