Vriendelijk personeel

Goede afwikkeling van mijn online aankopen.

Leuke verkopers ze geven je aandacht

Mooie kledij voor grotere maten en niet duur

Altijd aardig en goed geholpen een hele fijne winkel

Superfijn

Leuke hedendaagse mode

Tevreden

Wat mij wel verbaasd heeft dat ik 3 broeken van dezelfde maat heb besteld en 2 zitten er perfect en de derde is zeker 2 maten te klein.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service, gave kleding

Ik was in Lisse. Personeel is zeer vriendelijk, helpt goed meedenken (zowel in setjes combineren als bij andere dingen). Weten heel goed of kleding groter of kleiner valt. Er hangt echt leuke (in mijn ogen gave) kleding die goed valt en waar ik niet in uitgetekend sta, maar ook geen tent is, zo fijn! Mijn maat was er niet. Er wordt gevraagd of ze voor me naar een ander filiaal in de buurt moeten bellen om te kijken of het daar nog op voorraad is. Er werd gebeld naar Noordwijk, medewerker daar gaat ook gelijk kijken of het kledingstuk daar nog hangt. Dit was niet het geval. Kleding wordt voor me besteld (2 maten omdat ik niet wist welke van de 2 mij het best zou staan) en op mijn verzoek naar de winkel gestuurd. Kreeg een mail toen het binnen was. 1 gekozen, de ander kon ik in de winkel laten, geld gelijk retour gepind gekregen. Top winkel!

Ik had de bestelde kleding al heel snel in huis. Hele goede service. Ook in de winkel waar ik altijd kom, zijn ze altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Sommige weren ook nog vaak wat ik de vorige keer gekocht heb of het gesprek van de vorige keren. Dat is heel prettig. Het zijn toppers.

Kon beter

Nadat ik een mail kreeg met mijn bestelling heb ik gebeld dat de maat er niet goed op stond. Mevr. zei.. geen zorgen, komt helemaal goed. Helaas... bij levering bleek het niet te kloppen. de maat was wel verkeerd, en ben ik naar de winkel in Veendam gegaan om het om te ruilen. Daar werd ik uitstekend geholpen.

Super heerlijke kleding!

Het zit zalig. Goede pasvorm en leuke kleding. Blij dat ik de tip kreeg van iemand.

super geweldig

Op een geweldige manier geholpen met advies, bestellen en ophalen. Alles is helemaal geweldig verlopen en precies zo als afgesproken. Ik ben al jaren klant in Zwolle Zuid.

Prima geregeld!

Bestelling gedaan via de winkel. Prima geregeld! Goede berichtgeving en product lag klaar in de winkel, toen ik het kwam ophalen. Goede service!

Snel en goed

Het bestelde kwam snel binnen En netjes verpakt Zeer tevreden

Altijd tevreden!

Ik ga graag naar de Norah winkel en als dat even niet lukt weet ik de website goed te vinden! Over beide ben ik zeer tevreden. Ik ben een goede vertegenwoordiger van Norah :-)

Prima geregeld

Was allemaal goed netjes een email

Artikelen vielen goed op maat behalve 2 stuks die in winkel terug gebracht

Alles goed kwaliteit, maar erg ruim.

Ik had mijn normale maat besteld,alles retour gedaan en 2 maten kleiner past goed. Dus valt erg ruim.

Goed en vriendelijk geholpen ook met bestelling en vlot geleverd.

Hele leuke collectie

Alleen jammer dat ik 10 %korting kreeg in Wageningen. Maar doordat artikelen niet op voorraad waren, werd het daar online besteld. Maar daar ging de korting niet over. Dat vond ik erg jammer. Het ging toch om 9,20.

Alles oke heel goeie service en heel vriendelijk

Super snel en goed!!

Leuke kleding en goede service

Was prima geregeld.

Was prima zo

Heel erg goed

Ik vind Norah echt geweldig, goede service en voorlichting in de winkel

Ik ben ontzettend tevreden .

Zeer tevreden en de retouren worden ook correct direct verwerkt.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar