heel makkelijk bestellen/betalen

levering snel en accuraat

Mooie jasje

Super fijne colbertjes

Hele fijne winkel in Zoetermeer

Goede ervaringen. Personeel heel klantvriendelijk en eerlijk bij de keuze van kleding. Er wordt je niets aangesmeerd en ze kijken of er een alternatief is.

Adequaat geholpen

Alleen beetje jammer dat ik het weekend erna 20% korting kon krijgen. Altijd jammer als je een paar dagen ervoor de volle pond hebt betaald

Wat een leuke kleding. Precies zoals op de site omschreven staat. Prima prijs ook

Super service

Mooie kleding

Mooie betaalbare kleding .

Super mooie kleding

Meestal gaan wij naar de winkel in zevenaar.de dames zijn daar zo vriendelijk en behulpzaam. Altijd blij met onze nieuwe kleding.

Heel blij met Norah

Perfect gegaan.

Prima geregeld binnen 3 dagen.

slechte maatvoering

Ik kocht en roze spijkerjasje. In de winkel had ik de maat 36 gepast maar die viel even groot als de maat 38. Die maat 36 viel mij te groot. Ik hoopte dat de maat 36 die ik online bestelde een echte mt 36 zou zijn. Helaas ook deze mt 36 was even groot zo niet groter dan de maat 38. Ik heb al vaker gemeld dat het fijn zou zijn als Norah ook maat 34 gaat verkopen. De mat 36 valt vaak groot bij Norah. Ze zouden dan meer kunnen verkopen. Nu moet er in Baarn een filiaal sluiten. Door betere verkoopcijfers zou dat mogelijk niet nodig zijn. Graag ook eens een reactie op mijn bericht.

Supergoed geregeld!

Helemaal tevreden!

Altijd super

Altijd superleuke kleding valt altijd goed Kan het alle dames aanbevelen om een kijkje te nemen

Volgende keer laat ik het gelijk naar het woonadres sturen dan hoef ik er geen 50km extra voor te rijden. Als dat mogelijk is natuurlijk. Verder geen opmerkingen

Levering is prima

Snelle levering, prima geleverd

Grote tevredenheid

Pakket kwam snel en netjes binnen. Gelukkig was de maat, model en kleur in orde. Ben zeer tevreden.

Yes

Basis besteld ze waren er snel en natuurlijk met dezelfde kwaliteit als altijd.

Prima medewerkster.

Leuke medewerkster. Helpen prima

Heeft even langer geduurd,omdat hemelvaartsdag er tussen zat maar ben zeer tevreden

Keurig geholpen door de verkoopsters en meedenkend fijne winkel

Super product

Ik ben helemaal fan van Norah, als ik in mijn kast NORAH roep ligt, en hangt bijna alles te trillen haha.

Alles goed geregeld!

Pult snel

Na 2x dragen pult hij al stugge stof, prijs kwaliteit verhouding slecht.

Prima gegaan

Zeer prettige winkeldames

Broek was te groot. Was geen probleem …..kreeg meteen geld terug. Alleen maar lof is een prettige winkel

Retourneren gaat makkelijk , ze hebben leuke kleding voor mooie prijzen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar