Prima ervaring

Het juiste artikel en binnen een paar dagen....prima.

Snelle levering. Retouren geen probleem.

De bestelling in de winkel gedaan en de volgende dag was het al thuis bezorgd. Dat was een super snelle levering.

In de winkel was mijn maat er niet verkoopster besteld voor mij besteld en in 2 dagen was t bij mij thuis . . Vondt dat zeer prettig dat zij dat hadden gedaan .

Leuke kleding maar slechte service op bepaalde dag.

Jammer dat dat zure mens achter de kassa maar door bleef zemelen over een barcode die ik niet bij mij had. (In die tijd had ze op postcode kunnen zoeken). Bovendien was ik er niet op gewezen dat ik die nodig had toen ik het in de winkel online bestelde. Integendeel We hadden het er zelfs over gehad dat ik zonder een mail ontvangen te hebben, kon binnenlopen om te kijken of het toevallig al geleverd was. Ik had uiteraard de kassabon bij mij. Ook had ik nadat ik voor 150 euro gekocht had een mail met kortingscode (verjaardag) ontvangen, die ik wilde cashen (met terugwerkende) kracht. Pfff dat was me een moeite. Jammer als je goed slaagt kwa kleding dat dit zo'n afbreuk doet aan de klantbeleving

Super leuke kleding voor een mooie prijs

Ik ken de Norahs nog niet tot we tijdens onze vakantie met mijn nichtjes een dagje gingen shoppen. Wat een leuke winkel en werden super goed geholpen. Fijn zittende kleding voor een mooie prijs. En voor ieder wat wils of je nou 20 of 70 bent. Gelukkig ook een winkel in de buurt van mijn eigen woonplaats!

snelle service geweldig

nvt

Snelle verzending.

Nvt

Nvt

Mooie kleding,meestal de goede pasvorm

Online bestellen gaat makkelijk en duidelijk. De omschrijving van het product klopt bijna altijd. In de winkel een gezellige fijne service. Behalve de kleur van 1 broek kwam jammer genoeg niet overeen met de foto. Het shirt was prachtig maar de bovenkant zat niet mooi. De rest was fantastisch!

Goed geregeld

Snel geregelt was snel in het filiaal helaas zat het niet mooi bij mij maar alles meteen afgehandeld top. Gelukkig ook nog iets anders in de zaak gevonden.

Goed geregeld....

Prima bestelling en vlug en goed bezorgd

Zoals altijd keurig verzorgd en prima produkten

Snelle bezorging. Kleding zit keurig verpakt en kan, indien nodig, ook heel gemakkelijk worden geretourneerd.

Topshop

Altijd tevreden

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Snel binnen

Mooie kleding die vaak eisseld

halve beoordeling

Ik heb 2 shirts besteld waarvan ik er 1 retour heb gestuurd. Daar heb ik nog geen reactie op gekregen. Het shirt wat ik gehouden heb is van een fijne kwaliteit en een mooie rode kleur. Erg blij mee!

Toppie

Leuke, vlotte kleding en mooie kleuren. Ik kan goed slagen bij Norah.

Leuke, vlotte kleding en mooie kleuren. Ik kan goed slagen bij Norah.

super leuke kleding voor een redelijke prijs!!

bijna alles wat ik bij norah zie is leuk en.past ook altijd!meestal zelfs maatje kleiner dan ik normaal heb! leuke verkoopsters en zeer behulpzaam en super klantvriendelijk!,koffie staat altijd klaar!

Bezorging oke

Jasje en shirt besteld, jasje geannuleerd terwijl het gewoon in de winkel te koop was. Uiteindelijk jasje in de winkel weer gekocht. Jammer van de bezorgkosten!!! Had het shirt ook in de winkel mee kunnen nemen.

Leuke items,leuke winkel.

Leuk geholpen,goed advies!

Prima geholpen

Bestelling is goed gegaan

Ik had een broek gepast bij norah maar die moest een maat groter. De verkoopster ging kijken maar hij was er niet. Ze ging hem bestellen. De volgende dag was ik met mijn zus in de winkel toen zag ik de broek hangen in mijn maat. Ik vroeg of ik die kon nemen dan hoefde ik niet weer terug maar dat kon niet. De dag daarop kreeg ik bericht dat hij binnen was. Kon ik weer naar Wormerveer om hem op te halen. Daarom mijn ruim voldoende

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar