Hele leuke betaalbare collectie

Vaak wisselende leuke collectie.

Besteld en heel snel super .

In winkel shirt niet in mijn maat aanwezig. Door medewerkster voor mij besteld in juiste maat en een paar dagen later kon ik het ophalen.

Prima!!!

Bestelling was er snel en sowieso word ik altijd heel goed geholpen. Alle nieuwe kleding komt sinds ik in Heerhugowaard woon bij Norah vandaan!

Mooie passende kleding

Niet alledaags, supermooi

Snelle goede service

Leuke, betaalbare kleding

Valt, vergeleken met andere merken aan de grote kant. Leuke kleding met een mooie prijs. Fysieke winkel in Zoetermeer stadshart: erg leuk geholpen, enthousiaste medewerksters.

Ik ben tevreden

Netjes bezorgd en op tijd

Ja perfect

Artikel niet op voorraad, bij besteld via de winkel. En met 2 dagen kon ik het ophalen.

Altijd passend in dezelfde maat.

Jammer dat ik verzendkosten moet betalen!!

Mindere service als je kleding hebt gekocht in de winkel en 2 shirtjes er niet zijn in je maat en je daarvoor €4 bezorgkosten moet betalen. Niet echt klantvriendelijk vind ik. Na deze mail heb ik een zeer nette mail gehad en een tegoedbon twv €4 ik vond dit zo netjes dat ik mijn beoordeling aanpas! Want klantvriendelijk blijken jullie zeker wel te zijn. Gr Marieke v Lierop

Leuke collecties en prima prijs-kwaliteit!

Zeer tevreden over de collecties, keuze ook uit natuurlijke materialen wat ik erg belangrijk vind en van bestellen tot betalen en bezorging alles loopt goed en duidelijk.

Fijne winkel en niet te duur.

Ik de winkel een bestelling geplaats en de Levering was binnen 3 dagen in huis Ik werd vriendelijk geholpen door de Medewerker in de winkel in sneek

Prima snelle service

Omdat ik een operatie aan mijn voet heb gehad, heeft mijn man wat kleding voor mij gehaald. Prima hulp en fijne service gehad.

Prima geregeld!!

Snelle levering, prima geregeld.

Snel en keurig verpakt.

Snel opgestuurd en keurig verpakt.

Supermooi kleed

Heel mooie kleur en pasvorm

het is allemaal fantastisch gegaan

Ik heb de aankoop prima ervaren.

Heel netjes geholpen

Geweldig gedaan. Was ook mooi optijd

De service van de medewerkers is geweldig.

Zo makkelijk is de stap over de drempel en de vriendelijkheid van de medewerkers geeft mij altijd de drive om bij Norah te winkelen.

Winkelervaring prima, nalevering belabberd

Leuke kleding gekocht en goed geadviseerd over pasvorm en maat. Een bloes niet mijn maat op voorraad. Werd online besteld. Deze is echter na anderhalve week nog steeds niet geleverd! Terwijl ik de bloes wel betaald heb.

het is een goede winkel niet te duur

het is allemaal goed gegaan alleen ik ben af gevallen en dan krijg je rot maten .

Ik mag graag even naar de winkel de meiden zijn er erg vriendelijk en helpen goed en er is altijd wel iets in de collectie wat me aanspreekt

Mooie kwaliteit,en natuurlijke stoffen

Heel positief