Stuk sneller dan voorheen

Fijn dat de bloes zo snel binnen was bij m'n favoriete Norah.

Vriendelijk

Altijd vriendelijk en behulpzaam, veel keuze en afwisselend aanbod.

super

mooi en zit lekker

Netjes

Nette kleding, zou het wel fijner vinden dat er wat meer natuurlijke materialen te koop zouden zijn. Vriendelijk personeel!

goed afgewikkeld

Deze bestelling werd op tijd bezorgd

Om een bestelling te plaatsen met een voucher is een probleem ,dan denk en zie je dat de korting is afgetrokken. Maar toen ik betaald had was dat niet zo zag ik achteraf dus daar was ik niet blij mee. Bij mijn vorige bestelling ging er ook al van alles mis. Dus ik vind de online bestelling bij jullie niet zo prettig denk dat ik het nooit meer doe.

Ik wilde een kledingstuk en heb die in 2 maten besteld

Een van de kledingstukken was prima, die heb ik genomen. De andere heb ik geretourneerd. Helaas zat daar net de 10 procent korting op. Balen dus.

Gewoon goed

Snel geleverd en afgehaald in de winkel

Alles goed en perfect geregeld

Vriendelijke verkoopsters

Vriendelijk snel altijd goed geholpen

Viel erg tegen

Op plaatje super leuk. In het echt vreselijk

Snel

Snelle levering van kleding.

Super en netjes geholpen

Altijd netjes en correct geholpen !!! Super .

De bestelde jas werd keurig thuis bezorgd.

De jas die ik graag wilde was niet in mijn maat,nou geen probleem.Even kijken,hij is op voorraad,ik bestel hem voor u en dat wordt die thuis bezorgd!

Was op tijd bezorgd ID winkel

Ik heb online 3 broeken besteld waarvan ik er bij 2 het er in de winkel in Rijssen over had met een medewerkster. De broeken bleken niet meer in de winkel ivm oud model, maar nog wel online beschikbaar. “Bestel die maar een maat kleiner, vallen groot uit.” Gedaan, en idd valt nu goed! Erg blij mee.

Prima ervaring

Alles verliep prima maar helaas viel het truitje zelf wat tegen en die heb ik in de winkel omgeruild voor iets dat me beter paste

Super snel geleverd ben erg blij mee dank je wel

Goede kwaliteit prijs verhouding,zag er t zelfde uit als op de foto s,

Gewoon goed

Hele leuke kleding jammer als je er niet vlug genoeg bij bent is het niet meer op voorraad

Fijne winkel

Gezellig personeel fijn geholpen Goede keuze in kleding

Kleding valt erg ruim

Ben terug geweest naar de winkel om 1 of twee maten kleiner te kopen. Vriendelijk personeel in Hengelo!

Mooie kleding voor een leuke prijs

De kleding werd snel bezorgd, en ik ben er zeer tevreden mee.

Bestelling naar een winkel laten verzenden is slecht gegaan.

Bestellen en in een winkel ophalen gaat niet helemaal volgens de planning. Ik ga dat ook niet meer doen helaas.

Altijd mooie kwaliteit

Kleding is altijd mooi van pasvorm.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar