Mooie trendy en betaalbare kleding

Vlotte en leuke modieuze kleding in maat 36-48 tegen een betaalbare prijs. Fijn en goed adviserende winkelmedewerker. Ook online gemakkelijk te bestellen.

Duurde vrij lang voordat mijn bestelling er was.

zie boven

Goed geregeld

Bij het ene finiaal besteld en laten bezorgen bij het andere finiaal. Prima.

witte linnen blouse besteld

mijn ervaring de blouse is nog niet binnen 2 weken geleden besteld, ik ga er vanuit dat dit een uitzondering is.

Alleen de wachttijd op de bestelling is erg lang ,

Gemoedelijke winkel, leuke kleding

Leuke winkel, kleding. Wel ontzettend jammer dat de levering zo lang duurt. Op een donderdagochtend kleding gekocht in winkel en 1 broek is daar online besteld, omdat mijn maat er niet tussen zat. Donderdag een week later werd deze pas bezorgd. Paar maanden geleden ook 2 broeken online besteld waar ik ook lang heb op moeten wachten. Jammer

mijn ervaring is prima.

Goed geholpen door het personeel

Fijne stoffen!

Levering duurt gemiddeld 1 week. Kleding is kwalitatief goed, pasvorm valt ruimer, zeker niet groter bestellen. Aanrader!

Mooie leuke kleding

Nette maar ook sportieve kleding van goede kwaliteit

Goed geregeld, duurde wel wat lang voor mijn bestelling binnen was, 1 week, maar verder prima!

Collectie

Ik shop met plezier bij Norah. Leuke collectie tegen redelijke prijzen. Ook de kwaliteit is goed en je wordt er fijn en eerlijk geholpen.

Nog steeds niets ontvangen

Geen update meer van verzending. 12 april besteld 19 april zou aangeleverd worden bij dhl 22april nog steeds niets onvangen.

Lange levertijd , mooi product

Mooi travelstof setje gekocht. Precies beschreven als op site. Enige minpuntje is , dat je een week moet wachten op de bestelling.

Superleuk

Hele fijne online winkel, met altijd leuke collectie, al winkel ik liever in de fysieke Norah omdat de dames daar zo gezellig zijn. Daarnaast vind ik de levertijden van online bestellingen veel te lang.

Ik werd hier heel gelukkig

Was nog nooit in deze winkel geweest en voelde meteen op mijn gemak. Ik werd netjes geholpen en het advies was op maat.

Top , mooie kwaliteit en goede prijs

Top goede service en goede prijs kwaliteit verhouding

Leuke kleding, ook voor de grotere maten. Betaalbaar en fijne kwaliteit

Netjes verpakt en op tijd

Netjes verpakt en op tijd

Heel tevreden over kwaliteit

Snel geleverd en alle artikelen voldoen aan de verwachting

Blouse was in de winkel niet op voorraad. Snel geleverd.

Snel en netjes

Besteld en snel geleverd gekregen. Mail ontvangen en daarna opgehaald in de winkel. Top service...

Broek was te groot in de winkel geruild super geholpen in Berkel Rodenrijs

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar