Broek was te groot in de winkel geruild super geholpen in Berkel Rodenrijs

Teleurgesteld !!!!

September een tussenjas gekocht voor 99 euro Het weer knapt weer een beetje op leuk mijn jas weer aan :) Helaas na één keer mijn jas dicht te hebben gedaan rits kapot jas ziet er versleten uit !! Bon nog aanwezig klantenservice gebeld garantie termijn is verstreken !!!! Nou toch zeker ongeveer tien keer de jas gedragen kan nu de kliko in wat een slechte service :( nooit geen Norah meer

Slechte levering

Meer dan een week gewacht en uiteindelijk gelijk gebeld en niks binnen. Track tracé stond 8-18 niks En uiteindelijk in de avond stond dat t wel geleverd was al vroeg in de middag Dag erna erheen en ze zeiden dat t pas einde middag er was En toen had ik geen QR code Wel meegekregen Dag erna pas code Dus slechte ervaring

Super snelle afhandeling

Super snelle afhandeling ook naar bestelling

Prima ervaring

Leuk geholpen wn leuke kleding

Goede levering,

Vriendelijk en goed personeel

Super leuke winkel(leeuwarden)met mooie betaalbare kleding En zeer vriendelijk personeel dikke duim !!!!

Gemakkelijk en snel.

Gemakkelijk en snel.

Te groot

Van de 4 shirts waren er 3 te groot in het verleden heb ik ook deze maat besteld. Wilde dit in Eindhoven gaan ruilen maar helaas was de winkel dicht. Nu retour gezonden.

Mooie blouse

Mooie blouse, fijne stof, mooie kleursamenstelling, goede pasvorm

Broek niet geleverd

Diverse stukken bestelt, broek wordt niet geleverd. Niet meer leverbaar maar pas reactie na levering pakket. Kan via de winkel niet ervoor zorgen dat ze hem opsturen

Ruime maatvoering

Twijfel je over de maat? Neem een maatje kleiner

Teleurgesteld

Broek besteld. Qua prijs hetzelfde als ik al in het zwart had. Dus niet…raar glibberstofje en te groot. Ook een vreemde kleur groen. Helaas….volgende keer maar gewoon naar de winkel!

Besteld en snel ontvangen Gewoon goed.

Precies van wat ik zocht en op tijd geleverd deze keer

Juiste maat zoals aangegeven. Super dat het nu op afgesproken tijd is geleverd, ook andere ervaringen gehad met one line bestellen van Norah

Goede duidelijke site om te bestellen. Vouchers inleveren bij online bestelling nog best lastig. Verder prima verzorgd

Jammer als ik bestel wat niet in de winkel is Breda ,was er ook niet in Gorinchem,dat het wel naar de winkel gestuurd kan worden in een ander filiaal in Gorinchem en niet op het huis adres !

Snel afgeleverd in de winkel

Goed advies en zeker goed geholpen.

Kleding is mooi blijft mooi en zit lekker erg tevreden met de kleding van norah.

zeer tevreden

per webshop besteld maat was veel te groot heb omgeruild in winkel in de buurt vriendelijk personeel samenwerking perfect.

Heel erg vriendelijk personeel

Ik kom graag bij Norah. De dames zijn ontzettend aardig

Ik kom in verschillende winkels bij jullie. Het personeel is heel aardig Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk waar ik ook kom. Ook shop ik wel eens online. Ook dat is allemaal prima geregeld.

Verkoopsters in de winkel heel vriendelijk. Jammer dat de verzending een beetje vertraging had opgelopen

Als goede klant ben ik heel tevreden

Als ik iets besteld bij norah, is mijn ervaring dat het perfect afgehandeld word, de tijd dat ik even moet wachten op de bestelling word goed geregeld door even te melden dat ik wat langer moet wachten. Als goede klant ben ik heel tevreden.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar