Helaas maatvast is er niet

Ene blouse heb 38 nodig en andere 42. Zo jammer als je online besteld dat je niet weet welke Maat zal passen

Super geregeld

In de winkel wat besteld, was een dag erna al binnen, heel heel tevreden. Ook over de service in de winkel.

Precies zo als her er op de foto uitzag

Het jasje in goud kleur is snel geleverd ondanks de vriendinnendag Bij afhalen heel vriendelijk geholpen en hij paste me goed Dus een tevreden klant

Ben goed geholpen en haalde kleding als ik er om vroeg.Nee, het was top

uitstekend

Goede website. Snel in de winkel op te halen !

Slechte communicatie

Nog steeds niet ontvangen

Altijd een feest wanneer ik de bestelde kleding binnen krijg, snelle levering, mooie kwaliteit, kortom een aanrader!

Bestelling werd nagekeken in de winkel kon ook gelijk daar passen. Dat was top want 1 broek was te groot en kon ik gelijk een maat kleiner passen.

Alleen het afleveradres was niet goed

Leuke kleding,voor een mooie prijs

Goed service

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Norah. Vlotte levering.

Vlot in huis!

Ik had het besteld en echt de volgende dag had ik het in huis! Fantastisch!

Perfect...

De kleding die ik besteld heb zit perfect, blijft mooi na het wassen.

Altijd goed

Leuke kleding, snel geleverd

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Alleen jammer dat de maten zijn samengevoegd, bv in 46/48. Merk het dat het net iets te klein is. Kan wel maar iets groter was wel fijner geweest.

Mooie blouses

Prachtige blouses helaas waren ze beiden te groot dus retour en in de winkel een maat kleiner gekocht.

Lijkt niet op foto's

Ik heb 1 week geleden 2 shirts terug gestuurd, maar nog steeds geen reactie v Norah. Dus bestellen bij Norah als je op de foto's afgaat raad ik af

Mooie mode

Retouren in de winkel lastig....

Retouren in de winkel is niet handig, ik had besteld tijdens het vriendinnen weekend, 20% korting. Maar ik wilde mijn shirt opruilen voor een andere maat. Moest ik bijbetalen omdat de vriendinnen korting niet meer geldig was. Nogal onvriendelijk, het is gewoon 1 op 1 omruilen.....

Weer een geslaagde aankoop!

Ik koop altijd graag bij Norah. Eigenlijk slaag ik meestal wel. Nu weer een prachtige blouse gekocht !

Heel goed, erg blij met de mensen in de winkel

Fantastisch, snelle levering en altijd vriendelijk personeel

Fantastisch. Snelle levering en altijd vriendelijk personeel

Norah is modieus, voor elke wat wils en vooral niet duur!

Ik winkel heel graag bij Norah vanwege de gezellige meiden die precies weten wat een klant wil en nodig heeft. Elke week zijn er nieuwe keuzes en wat vooral belangrijk is…het is betaalbaar.

Is heel goed verlopen.

Een dag voor de aanbieding een blazer besteld, echter kreeg ik de volgende dag een mail met 20% op alle kleding, ik baalde enorm, maar toen ik het jasje in de winkel op ging halen en gepast had, vertelde ik dat ik de 20% mis had gelopen. Maar van de verkoopater kreeg ik alsnog 20% korting, dat vind ik nog eens service. Ook kreeg ik mooie tas cadeau. Zal hier zeer zeker vaker shoppen.

Goed!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het werd snel geleverd, goed verzorgd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar