Het verzorgen van de bestelling is heel goed en snel. Goede communicatie voordat pakje afgeleverd wordt! Ga zo door! H.gr. Saskia Dees

Zer tevreden ziet eruit zoals het word weergegeven .heel blij mijn bestelling past heel goed

Mooi en met zorg ingepakt.

Mijn ervaring was heel goed ook de items waarvan er twee te groot waren! En gemakkelijk te te doen!

Hele goede service,en vriendelijk personeel

Bij deze winkel slaag ik altijd

Prettig chatcotact. Netjes geholpen in de winkel ivm retourneren.

Leuke collectie en goede service

Snel geleverd en een retour snel afgehandeld. Top!

Leuk en vriendelijk personeel

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Hele leuke kleding

Snelle levering en bij retour je geld weer vrij snel op je rekening

Super netje 's prijzen

Top!!

Leuke collecties, zeer vriendelijk personeel

De winkel pas verleden jaar ontdekt,maat 46 past vaak,zo niet dan kan ik altijd 48 nemen. Collectie vind ik heel goed. Vroeger ging ik vaak naar M&S mode,maar nu naar Norah.

Soms verkeerde maat, valt nogal eens anders uit.

Leuke, betaalbare kleding!

Online, prima levering. In de winkel is het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Word steeds op de hoogte gehouden. De bestelling is altijd op tijd .

Kleding die ik bij norahpast altijd

Super leuke fleurige shirts!

Leuk kleurig shirt, mooi model, zit perfect.

Snel en netjes geleverd

prachtige kleding

Mooie kleding, snel geleverd.

Snelle levering!

Kom graag bij Norah zwijndrecht! Leuke meiden, goede service! Als er een artikel niet is in mijn maat, bestellen ze het voor mij.

Prima broek

Snel gearriveerd, na bestelling!

Leuke collectie om uit te kiezen en betaalbaar

In Nunspeet als in Zwijndrecht heel vriendelijk geholpen !! Prettige winkels om te winkelen .

goed geregeld

fijn winkel personeel erg behulpzaam

teleurstelling

de v-hals van het bestelde shirt zat scheef...

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar