uiterst tevreden

..prima ..geen enkele klacht..zowel online als in de winkel bijzonder aardig en hulpvaardig personeel..uiterst TEVREDEN !!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Staan altijd voor je klaar met kledingadvies en een praatje

Vriendelijk

Goed advies en goede service

Omdat ik precies tussen 2 maten val, bestel ik online mijn kleding en laat ik die in de 2 maten bij Norah bezorgen. Dan kan ik in de winkel passen en de juiste maat kiezen. De andere bestelling wordt onmiddellijk terugbetaald. Ik ben rolstoelafhankelijk en dit is voor mij een heel fijne manier om kleding te kunnen kopen.

Goed advies en goede service

mijn ervaring met de dames in een norah winkel is bijzonder prettig.

Snel geleverd, snel retour…

De bestelde kleding was niet naar wens. Retour in de winkel maar wel iets nieuws gezocht en gevonden! Eenvoudig terugbetaald via pin. Top! Ook prettig geholpen daar.

Snel geleverd, snel retour…

Ervaringen website en winkel in Mijdrecht zijn zeer goed.

Hele mooie trui. Lekker warm.

prima geregeld

heb een broek besteld via internet omdat mijn maat niet in de winkel aanwezig was. snel bestelling geplaatst en ook snel geleverd. Erg tevreden

prima geregeld

Na 2 weken nog geen bestelling ontvangen

Na 2 weken nog geen bestelling ontvangen En ook niet in de winkel, maar wel een mail waarin mijn ervaring met het bestellen is verlopen

Super winkel

Onze winkel in Zwolle heeft hele aardige, vriendelijke verkoopsters. Ze adviseren en helpen altijd fantastisch. Als het niet beschikbaar is kijken ze even op internet en bestellen ze het voor je. Dat gaat ook heel goed, je wordt prima geïnformeerd wat de status is van je pakket en je krijgt het thuis of kunt het in de winkel ophalen. Wij zijn super tevreden

Super winkel

Na 2 weken nog geen bestelling ontvangen

Gewoon leuk gezellig personeel, dat maakt het winkelen bij Norah erg fijn.

Zeer vriendelijk personeel, een gezellige winkel! Ik kom er graag!

Gewoon leuk gezellig personeel, dat maakt het winkelen bij Norah erg fijn.

Zeer vriendelijk personeel, een gezellige winkel! Ik kom er graag!

zeer goed

Erg vriendelijk geholpen in Zwolle zuid

Kan beter

Begeleiding bij aankoop: niets op aan te merken. Bij de kassa: eerst wordt een probleem met invoer vorige klant besproken en een fout herstelt. Wachten,, en dan ataan er inmiddels 3 klanten te wachten om af te rekenen. Was bijna weg gegaan zonder mijn aankopen! Meer dan 15' wachten is echt te gek!

Verkeerde maat geleverd waardoor ik de korting mis loop

Op Black friday een jas besteld, de verkeerde maat is geleverd!! Je moet hem omruilen in een winkel wat voor mij meer dan een half uur rijden is, dus de korting is er dan al aan benzine verreden!! Wat een service zeg!!! Helaas gewoon nooit meer bij Norah kopen!!

Verkeerde maat geleverd waardoor ik de korting mis loop

Parelweg 3a