Netjes verpakt!

Netjes verpakt!

Een mooie winkel

Heel vriendelijk personeel,mooie winkel, en deze winkel gaat verder als maat 42.

Online bestelling pas na 6 dagen kunnen afhalen

Zoals de titel had ik een online bestelling geplaatst voor een product die op voorraad was in de winkel. Blijkbaar kan dit niet opgehaald worden want de bestelling moet eerst geleverd worden waarom staat er dan een voorraad bij de winkel in de webstore. Ook beetje jammer dat het fidiaal in Hoofddorp niet open is op de koop avond (vrijdag). Maak dan teminste nog een uitzondering voor blackfriday. Ook lastig dat het door de weeks niet later open is dan 17:30 waardoor het voor een loon slaaf alleen mogelijk is om iets op te halen in het weekend.

Jammer duurde het wat langer dan verwacht

Ik had gedacht dat het wat eerder zou zijn want ik had ook thuis laten kunnen bezorgen

Sneller dan verwacht

De juiste producten, snelle levering, makkelijk afhalen, super personeel in Hoogezand.

Sneller dan verwacht

De juiste producten, snelle levering, makkelijk afhalen, super personeel in Hoogezand!

Prettig geholpen

Online besteld en in de winkel opgehaald. Werd daar erg vriendelijk geholpen en werd uitgelegd wat ik het beste kon doen als ik wilde ruilen.

Nog nooit zo’n snelle service meegemaakt

Ik ben in de winkel van norah in Raalte ook geweldig geholpen op een zeer prettige manier

Juiste product op tijd geleverd!

Prettige ervaring. Positief.

Juiste product op tijd geleverd!

Prettige ervaring. Positief.

zeer goed

Ik heb een aantal broeken besteld op Black Friday en had ze al de volgende dag binnen. Dat had ik zeker niet verwacht. De broeken die niet pasten heb ik in de winkel ingeleverd. Het geld wordt dan op mijn rekening teruggestort. Zo handig!

erg makkelijk bestelt

bij de winkel op gehaald. erg fijn personeel. staat altijd voor je klaar

erg makkelijk bestelt

bij de winkel op gehaald. erg fijn personeel. staat altijd voor je klaar

Snelle levering en leuke jumpers. Een teruggebracht naar de winkel en keurig geregeld.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar