prima levering van bestelling in de winkel.

netjes mail gekregen toen de sjaal naar de winkel gestuurd werd. en weer een mail toen die in de winkel klaar lag. toen ik in de winkel kwam lag de sjaal klaar ,goede service.

Snelle service bij het omruilen. Jammer vond ik het wel dat het opsturen naar mijn huisadres €3,95 was.

Vriendelijke en deskundigen

Zowel in winkel als procedure bestelling kan niet worden verbeterd. Uitstekend en zeer tevreden!

Kom altijd graag bij Norah. Continue nieuwe producten en waar nodig fijn en deskundig advies!

Altijd vriendelijk personeel

Kleding voelt perfect voor mij ,zit lekker past altijd , en kleurrijk , heb een kledingrek bij moeten kopen, zoveel hebbik al gekocht..

De belofte is waargemaakt

Nn

Goede service in de winkel.

Betaalbaar en regelmatig nieuwe items

Fijne winkel met betaalbare kleding, prettig personeel. Heerlijk om een poosje tussen deze kleding te snuffelen.

Artikel besteld door filiaal voor mij, omdat maat niet aanwezig was. Geweldig personeel in Heemstede. Kom daar graag

Uitstekende service, complimenten

Prima service en snelle levering

Je wordt op de hoogte gehouden wat erg fijn is

Bestelling en retour netjes afgehandeld

Had iets besteld dat helaas echt te groot was. Ik had de maattabel op de website wel gebruikt. Pakje snel ontvangen en na retour gestuurd te hebben vlot de terugbetaling ontvangen. Alles prima inorde dus

gewoon oke

wat ik besteld heb en in de winkel geleverd is kwam wat later dan ik verwachtte maar ala het paste en is mooi daarna verleid tot nog andere aankopen, fijne kleding in een maatje meer

Goede webshop,duidelijke foto,s

Was leuk om te zoeken en mooie kleding te bestellen wat goed afgehandeld is

Fijne winkel

Super winkel en prima collectie

Leuke kleding tegen een mooie prijs

Ik koop graag bij Norah

Goed en vriendelijk geholpen.

Prettig

Fijne winkel en webshop

Vriendelijke dames, ik word altijd fijn geholpen in Zwolle!! Top!! Website werkt ook heel goed.

Goede ervaring

Aardig en behulpzaam personeel in Nunspeet, Apeldoorn en in Zwijndrecht, de winkels waar ik regelmatig kom winkelen .

Prima geholpen

Vriendelijk personeel prima geholpen

Vriendelijk, behulpzaam en correct..

Fijne ervaring in prettige omgeving met behulpzaam personeel.

heel vriendelijk en behulpzaam perzoneel

heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goede ervaring. Erg leuke jurken voor een superprijs!!

Door iedereen fijn geholpen. Niets is te veel.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar