Lange levertijd

Lange levertijd. Winkel personeel echt top mensen. Ze hadden alles keurig voor me besteld Vond alleen de levertijd erg lang. Ik zeg nee op aanbevelen omdat het veels te lang duurt voor het binnen is

Prima geregeld

Goede retourservice en correct afgehandeld.

Er is één keer iets mis gegaan met DHL zelf, dit hebben jullie prima opgelost. Ik ben heel netjes benaderd door de klantenservice.

Leuke kleding, makkelijk bestellen en snel en netjes geleverd.

Opnieuw vrolijk en passend

Ik ben fan van Norah. Veel vrolijke prints, makkelijk wasbaar materiaal, vaak zonder strijken. Altijd als ik online mijn maat bestel, past het precies. Blij mee.

Je wordt altijd prettig geholpen. Geen opdringerige verkoopsters. Ruime keuze en goede kwaliteit

Gelukkig is er weer een winkel met betaalbare mode.

Goede snelle levering.

Omschrijving website slecht

Ik koop al jaren in zaltbommel bij Norah spijkerbroeken deze zitten als gegoten. Ik dachtff bestellen op de webshop en klaar maar helaas kreeg ik niet de broeksoort die ik graag aan heb ondanks dat ik op de website het model esmee en de goede maat had genomen. In de omschrijving stond niet dat het nu om joggingstof ging ipv werkbroek. Jammer dat het in de webshop niet beter omschreven staat, en dat je dan als nog naar de fysieke winkel moet om een bestelling te plaatsen.

prima ,alleen bedrag gratis verzenden mag lager ook bij 2artikelen redt je geen 75.00 euro

Heel tevreden

Mooie en betaalbare kleding met ruime keuze . Ik koop er al mijn kleding.

Ben zeer tevreden met de kleding van Norah! Mooie pasvorm, maten kloppen. Mooi kwaliteit kleding. Echt een aanrader!

Goede snelle service

Wij zijn heel blij met Nora.

Mooie kleding alle maten en betaalbaar, mij dochter en ik kopen regelmatig bij Nora, wij zijn zeer teveden, en zeker een aanrader, bij Nora blijf je altijd lachen.

Ik bestel regelmatig iets bij Norah,en ben nog nooit teleurgesteld.

Klantvriendelijk personeel, service en goed advies.

Prijs en kwaliteit komen goed overeen

Leuke zaak in de winkel of online goede kwaliteit voor een leuke prijs en altijd up to date

Supergoed

Aardig personeel, er werd aangeboden of het nog even wilde passen. Leuk geadviseerd.

Top winkel!

Heel goed geholpen en ook de bestelling die ik in de winkel heb gedaan, was er vrij snel! Ben zeer tevreden over de service van Norah!!!

Altijd netjes geleverd. Ben er blij mee

Ben er blij mee.

Geen aanvullingen

Goed geleverd

Netjes volgens afspraak

Altijd goede service

Altijd goede service, leuke kleding voor een schappelijke prijs.

Iedere week nieuwe betaalbare items

Wat fijn dat de collectie iedere week wel weer wat nieuws te bieden heeft. Ik heb nog steeds veel plezier van mijn (ook oudere) aankopen. Het blijft gewoon netjes en alles zit lekker. Top!

Heb al vaker online besteld Alles netjes afgeleverd in mijn Norah winkel Leuke collectie en echt de stijl die ik graag draag Bedankt voor de goede service

Prima geregeld

Bestellen ging vlotjes, afgeleverd in de winkel, heel snel en heel fijn personeel, altijd vriendelijk en behulpzaam!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar