Matig

Bestelling duurt te lang Eerst 12 dagen, nu leek het sneller te gaan, melding gehad is verzonden, dan is het altijd vgl dag in winkel, nu 6 dgn later na verzonden te zijn in de winkel pas. Leuke kleren maar het bestel/bezorg traject erg traag.

Prima levering en snelle afhandeling van retour.

Prima levering en snelle afhandeling van retour.

Altijd tevreden.

Het kan beter.

Het gaat voor de kortings voor de verjaardag, ik keer de bon niet geactiveerd kunnen krijgen,heb via de mail contact gehad wel 5 maal, maar het lukte gewoon niet. Ben toen extra naar winkel in Venray gegaan, heb daar een blouse en jurk gekocht maar heb nog steeds geen korting gehad, want het personeel kreeg de korting ook niet Voormekaar met 2 persoonneels leden niet. En ze zeiden ook nog dat er vaker klachten over waren. Dus werk aan de winkel voor jullie, ik heb ondanks dat ik gekocht bij jullie geen korting gehad. Hoop dat er iets mee gedaan word. Vriendelijke groet. N Swijghuizen

Leuk personeel

Goed geholpen in de winkel. Meppel

Prima kwaliteit en levering bestelling. Past altijd wat ik bestel

Leuke kleding. Wat ik heb besteld past prima en het is betaalbaar. Ben erg tevreden. Ga zo door

Super fijne winkel

Fijne winkel voor mooie prijzen, personeel is er vriendelijk en eerlijk. Als je een kledingstuk past zeggen ze eerlijk of het je mooi past en of het wel of niet leuk staat. Ik ben fan van Norah.

Vlot verlopen

Bestelling in de winkel opgehaald en daar Jurk ook kunnen ruilen omdat de maat niet goed was en broek terug gebracht omdat er vlekken op zaten

Erg leuk

Leuke kleren erg blij mee

Klantvriendelijk, mooie draagbare kleding. Voor ieder wat wils. Continue nieuwe aanwas en betaalbaar.

Snelle levering, makkelijk zelf ophalen

Positief

Duurt op t moment iets langer met het versturen en terugzenden maar dat snap ik wel. Hoop dat het straks weer hetzelfde is als voor de vakantietijd

Leuke kleding leuke prijzen

Vlotte levering

goed contact en snelle levering

goed contact met klantenservice via chat. Vragen snel beantwoord. Levering binnen 2 dagen.

Vriendelijk en top geregeld, bedankt meiden

Bestelling wordt snel en keurig geleverd.

Prachtige kleding.

De blouse met de rozen was weer te koop en heb hem gelijk aangeschaft. Zo blij mee!

Handig

Binnen een paar dagen in huis en altijd ruime keus.

goed te vinden artikelen, snellere levering dan aangegeven

Zeer blij met nieuwe najaarskleding!

Norah kleding zit altijd meteen goed. Juiste pasvorm en comfortabele stof.

Levering duurt langer dan bij een gemiddeld internet bestelling. Soms 5 werkdagen vind ik persoonlijk te lang. Verder altijd keurig verzorgd goed verpakt. Jammer dat er eigenlijk nooit een klein presentje bij zit. Zou het pakketje nog leuker maken.

Deze keer langer moeten wachten op levering

Langer moeten wachten op levering. Na telefonisch contact is dit goed gekomen!

Netjes geholpen

Jammer dat je niet via een andere vestiging iets kan laten bezorgen. Gemiste kans van het bedrijf

Fijne winkel

Fijne winkel en vóóral wat een leuke kleding. Voor iedereen hangt er wat. En de kleurafwisseling vind ik erg leuk. Ik volg ook jullie mail wat jullie elke week hebben. Dank zij mijn vriendin, zij heeft mij jullie getipt.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar