super

besteld andere dag binnen heel wat anders dan bij vorige bestellingen toen lang wachten

Kleding goed, bezorging een drama

Jammer dat er alleen bezorgd wordt door dhl. Ik vond mijn pakket over de schutting gegooid en in het zwembad, het hele pakket was nat.

Retour sturen makkelijk en snel het geld terug op mijn rekening

Binnen 24 uur in huis

Super snel geleverd

Vriendelijk personeel!! Zeer behulpzaam en altijd aardig Levering de laatste keer super snel

Op zich heel goed

Ben erg tevreden over Norah. Alleen retouren duurt erg lang . Heb m'n geld nog steeds niet terug .

Laaste tijd maten klop niet

De laaste tijd lastog met maten. Vroeger nooit gehad. Net 2 x bestelling moeten terug sturen. Nu duurf ik niks meer te bestellen. Vooral dat je moet altijd vooraf betalen. Helaas niet mogelijk altijd naar de winkel te gaan

Keurig op tijd maat is altijd goed top

Nooit geen problemen als.je besteld via de site maat is altijd goed

Erg tevreden

Ontzettend leuk personeel in de winkel in Hengelo (o)

Blij met de aankoop

De kleuren zijn mooi het materiaal viscose word ik blij van

Niks ontvangen

Ik weet niet of t door Norah komt of door DHL, maar ik heb 10 dagen geleden iets besteld en nog steeds niet ontvangen

te groot

het paste allemaal wel maar te groot

Supersnelle en fijne service

Fijne online winkel, makkelijk te bestellen en retourneren of te laten leveren, in de winkel afgeven voor retour kan ook. Alles gaat snel en eenvoudig.

Een fijne winkel met betaalbare kleding.

Sinds mijn maagverkleining, in april, ben ik zoekende naar de juiste kleding. Dit gevonden bij Norah.

Hele snelle bezorging.

Alles was heel netjes verpakt , en vlug bezorgd . Het terug sturen ging ook keurig …en de terugbetaling top .

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Leuke collectie, nette levering

Leuke blouse gezien in de winkel, maar was niet meer in mijn maat aanwezig. De medewerkers hebben deze besteld. Zodoende kon ik de blouse in de juiste maat na enkele dagen ophalen in de winkel.

Goede ervaring met Norah

Netjes op tijd bezorgd. Kleding prima.

Te lange levertijd

Allereerst duurt de levertijd te lang. Toen werd het pakketje op de verkeerde vestiging geleverd, daarna zou het naar mijn huisadres worden gestuurd. Toch maar niet, toen naar de juiste vestiging.

Altijd tevreden

In de winkel word ik goed geholpen en online is het ook prima

Prima afgehandeld

Prima, naar duurt wel wat lang voordat het pakje in de winkel ligt.

Mooie kleding voor weinig geld

Snelle levering en als er iets niet goed is, heb je ook zo je geld weer terug. Ik ga zeker vaker wat bestellen

Snel en goed

Snel een broekje nodig en het kwam na een dag ik dik tevreden.

Mooi en op tijd

Erg goed

Makkelijke site, vriendelijke mensen in de winkels

De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar