Mooie winkel , goede kleding en fijn personeel!

Super!!

Het was perfect.

Een hele prettige ervaring, maar Ik had ook al eerder besteld.

Topservice

Nooit problemen gehad en het personeel is altijd vriendelijk en Meedenkend.

Goed geregeld.

Fijne winkel

Fijne winkel, leuke kleding

Levering naar de winkel zou sneller kunnen. Tip: wellicht kan, wanneer je iets online besteld en in de winkelnlaat afleveren, eerst in die winkelvoorraad gekeken worden of zij het hebben hangen, voordat er vanuit het magazijn wat opgestuurd word. Dan kan de bestelling veel sneller ontvangen worden door klanten!

Perfect geholpen

Heb meerdere keren ,wat bij Nora gekocht. Vindt niet alles leuk,ook wel een hoop tuttige kleding.Maar uiteindelijk kan ik toch net dat eene kledingstuk wat ik zoek wel vinden.

Mooie collectie voor een betaalbare prijs

Een prachtige collectie voor een betaalbare prijs. Snelle levering en geen problemen met bestellen!

Lag voor mij klaar, en werd netjes geholpen!

Eerder liep ik deze winkel altijd voorbij omdat ik dacht dat er niks voor mij tussen zat. Maar ik kon al lang nergens meer goed slagen en was echt blij verrast toen ik eerst in de winkel iets vond wat ik helemaal het einde vond en toch ook nog even op de webshop gesnuffeld heb en ook daar wat uitgekozen met enige twijfel maar toen ik het thuis had en het aanpaste toch veel leuker stond dan ik verwacht had!! En het zit prettig!! Dus: PERFECT!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, wat je geleverd krijgt, komt overeen wat op de site staat qua kleur en ontwerp. De levering was snel binnen.

Ben heel blij met Norah in Lisse heel fijn personeel !

Fijn personeel en heel gezellig winkelen bij Norah in Lisse

Klantvriendelijk en kundig personeel

Goede adviezen en zoeken leuke kleding bijelkaar

het duurt te lang

als men een iets besteld hoeft het niet zolang te duren in ieder geval geen 5 dagen eer dat het in een store is. De vorige keer heb ik 1 week gewacht? nou dan hoeft het bijna niet meer

Werd heel goed geadviseerd.

Ruiling ging prima. Daarna iets anders gaan uitzoeken,op advies van verkoopster, tuniek passen, die ikzelf niet zou uitzoeken. En warempel deze stond mij perfect. Complimenten voor de verkoopster

geweldig

goede kwaliteit en een goede prijs

Fijne zaak

Prettig duidelijk snel iedere week nieuwe items. Online en in de winkel prettig

Fijne ervaring

Het bestelde artikel voldoet aan de verwachting, keurig geleverd, goede website leuke winkels.

Aardig personeel

Superpersoneel die je in alle rust wil helpen en ook echt met je meedenkt. Kleding is prima. Soms wat wisseling in de maat die je nodig hebt.

Steeds veel keuze vriendelijk personeel

Tevreden

Alles naar wens afgehandeld

Uitmuntend

Goeie en snelle levering

Heerlijke kleding, die lekker zitten.

Heel tevreden over de winkel , website , en in Etten-Leur geweldig vriendelijk personeel

Mooie leuke kleding

Goeie ervaring zoals altijd

Goede service, levertijd duurt paar dagen maar je wordt goed op de hoogte gehouden.

Vriendelijk en vlot geholpen

Parelweg 3a