Goede ervaring

Tot nu toe heb meegemaakt en beleeft bij Norah dat ik goed werd geholpen in de winkel en de kleding wat ik online bestelde ook goed uitpakte. Kwaliteit is en blijft goed..

Snelle en nette levering

Altijd levering binnen de gestelde termijn

Maat klopt

De juiste maat bestellen

HELE FIJNE WINKEL, GOEDE BEDIENING

GOEDE BEDIENING, PERFECTE SERVICE EN NIET DUUR

Wat ik mis is de reviews voor de artikelen. Had een jurk besteld die groot viel. Dan moet je dus weer opnieuw bestellen. En als je reviews kan plaatsen dan kan je dat vermelden

Paar keer besteld ging super goed.

Snelle.levering

Ik heb hier een broek besteld, helaas duurde het nog een week voordat hij ongeveer zou komen. Diezelfde dag zag ik hem bij een ander filiaal liggen dus daar meegenomen. Toen de bestelling was terug gebracht gelijk en tegenwoordig krijg je ook gelijk je geld terug. Dit was vroeger anders en duurde lang voordat je je geld terug kreeg. Top geregeld nu!

Fijn geholpen

In Hoofddorp prettig geholpen jurk snel geleverd!

Prima snelle levering en alles netjes verpakt

Makkelijke site , maatvoering prima. Voorspoedige levering

Vriendelijk en snel geholpen

Ik had een jurkje besteld online maar twijfelde over de maat. Gebeld met Norah en de juiste maat was in de winkel en die werd even gereserveerd zodat ik de andere maat kon passen. Uiteindelijk heb ik een goede keus kunnen maken. Vriendelijk personeel.

Bestelling snel binnen

Goed geholpen en bestelling snel binnen

heel goed

mooie kwaliteit voor nette prijs

Kapot

Voor de tweede keer dit shirt gekocht. Beiden kapot

Zo als altijd leuk en goed verzorgd.

Geweldige en leuke ervaring bij het kopen van mijn kleding bij norah

Zwijndrecht, gezellige verkoopsters. En de kleding die ik dan koop vind ik leuk, en aantrekkelijk geprijsd. Heb al vele vriendinnen geadviseerd om bij norah te shoppen!!!!

Snelle afhandeling Geen gezeur

Goed geregeld

Fijn om op te halen in filiaal. Passen en indien nodig retourneren of ruilen wanneer voorradig in filiaal.

Snel geleverd, alleen de terug betaling bij n retour duurt erg lang!

Goede en vriendelijke service.

In winkel vriendelijk geholpen, dacht mee met wat ik zocht. Online bestelling snel binnen. Mooie kleding en fijne prijzen.

Prijs kwaliteit prima. Leuke diverse collectie ennnn Nederlands!

Leuke jurkjes, maar t valt ruim

Doordat ze ruim vallen helaas toch maar de winkel om te passen in een kleinere maat.... maar verder zijn de heel leuk!

Professionele aanpak

Ging heel goed in fysieke winkel opgehaald. Netjes te woord gestaan door betreffende verkoopster.

Makkelijk en snel

In de winkel besteld en snel geleverd. Super fijn

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar