Goeie service vriendelijk

Snelle levering naar het bedrijf toe ben erg te spreken over norah

Prettige ervaring

Leuke website!! Betaalbaar en modern. Ik heb 2 verschillende broeken besteld om te kijken of het bevalt…ik heb ze beide gehouden haha!! Mooi materiaal en de maten vallen ook goed. Ik bestel zéker meer bij Norah!!

Fijne winkel

Goed personeel, mooie winkel

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en mooie kleding Vriendelijk personeel in de winkel. Maar bestel ook veel online

Snel en correct bezorgd

Kleding past altijd top!

Snel bezorgd !

Snel bezorgd zodat ik het op kon halen bij Norah winkel in Castricum

Alles was zeer goed

Voor mijn eerste keer dat ik bestelde was ik direct super tevreden!

Uitstekend !!

Snelle levering en mooie kleding.

Geweldige hulp

k had een zeer gerichte vraag over kleding van travelstof. De verkoopster heeft mij ontzettend goed geholpen. Héél erg fijn!

Grandioos

Fantastisch geregeld...

Goede service,snelle levering en mooie kleding

kon de retourzending via de winkel doen. fijn!

Leuke kleding, goede maten, verzending prima

Leuke en goede kwaliteit. Maten zijn perfect.

Een correcte levering,zelfs na een retour uitstekende service.

Erg tevreden over jurk, snelle levering

Ik koop graag bij Norah. Mooie prijzen voor leuke kleding

goede prijs/kwaliteit.

Gemakkelijk vanuit je stoel bestellen

Makkelijk en simpel

Super fantastische winkel

Ik wordt altijd super goed geholpen door de dames. Er wordt je nooit iets opgedrongen en ze laten je rustig rondlopen en nemen als je iets in je handen hebt genomen het graag van je over om het in de paskamer te hangen. Geweldige service

Had kleding online besteld en die werd super snel geleverd.

Hele fijne winkel prachtige kleding voor een mooie prijs, kom en winkel er graag.

Goed.

Niks op aan te merken.

Mooie jurken, prima prijs.

zeer tevreden klant!!

zeer leuke winkel, leuke meiden werken daar voor goed advies (Hoogeveen) Ook bestellen via de webwinkel is prima, Ga zo door!!

Levering was snel en goed

Alleen alles wat ik besteld had was veel te groot. Jammer ga nu een keer naar een winkel om andere maat te passen en eventueel te kopen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar