Levering was snel en goed

Alleen alles wat ik besteld had was veel te groot. Jammer ga nu een keer naar een winkel om andere maat te passen en eventueel te kopen.

Snelle service besteld 2 dagen later in huis.

Sneller dan verwacht

Op site stond dat het wel 5 dagen kon duren maar was er binnen 2

Snel verzonden maar door probleem dhl pakket week later ontvangen en daarom nog een mooie mail ontvangen van norah, super

Alleen kwaliteit is minder .

Goede site goede levering

Fijne winkel en website goed artikelen

Prima in orde

Mijn hele kledingkast zit inmiddels vol met kleding van Norah. Prima prijs en kwaliteit verhouding. Winkelpersoneel is gezellig, aardig en bovenal deskundig voor advies. Ik ben heel tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Leuke kleding. Wel veel niet natuurlijke stoffen en dat vind k jammer. Ook mis ik qua bovenkleding ‘tijdloze’ kleding. Erg veel prints. De winkels zijn mooi ingericht.

Voor treffelijk

Alleen jammer dat er geen broeken met lengte maten zijn

Leuke kleding ook voor mensen met een maatje meer. Wat ik wel jammer vind is dat je bij de webshop niet achteraf kan betalen.

Snel en keurig verpakt

Idem

In de winkel goed, maar online waardeloos

Ik heb vorige week 1 artikel besteld, waarbij stond dat dit binnen 1-3 werkdagen geleverd zou worden, omdat het maar 1 artikel betrof. Het is nu een week later en 8 dagen verder en ik heb het artikel nog niet. Ik heb afgelopen maandag een mail naar de klantenservice gestuurd en daar ook nog geen antwoord op gekregen. Ik vind dit heel slecht en doet de naam van Norah niet goed. Jammer, ik mag altijd graag bij Norah winkelen, maar na deze ervaring denk ik niet dat ik dat nog graag ga doen.

Super leuke kleding .

Goeie service Het enige jammere is dat het soms lang duurt voordat je je bestelling in huis hebt.

Topjurk

Super goed advies van de verkoopsters in de winkel in Wormerveer. Helaas mijn maat niet meer in de winkel, maar gelijk bij hen besteld en....drie dagen later al opgehaald

Duurt te lang

Winkel is hardstikke prima in Assen, maar online zeer slecht. Wacht al meer dan een week op mijn bestelling. En als je de klantenservice belt hebben ze geen antwoorden maar wensen je wel een hele fijne dag.

Probleem is wel vooruit betalen

Ik heb al gehad dat DHL mijn kleding in de stromende regen voor de deur gezet had het risico je bent niet thuis je hebt betaald en kan zo niet meer bewijzen dat je hem niet gehad hebt..maar het vervelends vind ik vooruitbetalen en meer dan een week wachten voordat je het in huis hebt je betaald op tijd dan mag drukte geen argument zijn je kunt dit niet maken..

Fijn nieuw merk met betaalbare mode

Een fijn bedrijf. De kleding is betaalbaar en heeft een prima pasvorm. Eindelijk een leuke winkel voor de niet zo heel slanke vrouw!

Alles ging makkelijk en snel

Ik ben blij dat de shirts van Norah passen maar ik zou graag willen dat er meer keus in broeken zou zijn

Heel vriendelijk personeel en mooie kleding voor een zacht prijsje

Ik heb net eind mei deze winkel in Spijkenisse ontdekt en ik ben blij verrast :) Ik vind het een winkel waar jong en oud van een maatje minder tot meer perfect kan slagen. Ik zag echt hele diverse leeftijdsgroepen hier winkelen en ik begrijp waarom. Ze hebben kleding voor de verschillende leeftijdsgroepen en smaken. Lieve dames ook in Spijkenisse. Ik ga vaker hiernaar toe:)

Helemaal prima

Snelle levering, leuke kleding!!

Fijne winkel

Zowel online als in het echt een super fijne winkel. Nu online bestelt en de bestelling was snel binnen en keurig verpakt. Altijd fijne producten.

Goede service, heel erg fijn personeel in Wageningen.

Goede service zeer vriendelijk personeel

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar