mooie broek voor een goede prijs

ik was blij dat Norah een mooie donkerrode broek in de winkel had helaas net niet meer in mijn maat. De verkoopster heeft hem voor me besteld en een paar dagen later kon ik hem passe blij mee!

Gemakkelijk en snel

Prima geregeld

Ervaring is goed

Goed afgehandeld

Past altijd goed

Het was heel goed en op tijd bezorgd dank u

Snel en makkelijk besteld via de website. Binnen 2 dagen in huis. Super handig. En trui zit als gegoten.

Leuke mode voor een mooie prijs

Ik ben een trouwe koper van de mooie collectie. Ook voor dames met een maatje meer. Die er ook leuk uit willen zien

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Ik ben 1,81m voor 83kg en heb altijd moeite om kleren te vinden die lang genoeg en comfortabel zijn. Bij Norah lukt het me wel, voor een dergelijke prijs en een mooie kwaliteit. De broeken in de lengte 36 zijn perfect, met een tailleband die niet te hoog of te laag is.

Te lang

De trui is goed. Maar het duurde gewoon ruim 5 dagen voor dat ik hem op kon halen. Terwijl de winkel waar ik hem wilde ophalen de trui had hangen.

Ophalen binnen 2 werkdagen was mooi snel. Passen in de winkel was ook handig. De broek paste en kon mee naar huis. Super!

Makkelijk besteld tijdens mijn aankoop in de winkel en snel geleverd in de winkel

Heel fijn geholpen bij Norah Hilversum. Goede maat werd direct door medewerkster besteld en naar mijn adres gestuurd. Binnen 2 dagen had ik het in huis.

Altijd vriendelijke en behulpzaam ❤️

Wordt altijd leuk ontvangen en een goed en eerlijk advies. Winkel is netjes en verzorgd.

Snelle levering, prima product

O.a. een sweater besteld - bleek erg ruim, kleinere maat besteld.. Binnen 2 dagen binnen en geld retour… top!!!

Netjes

Vlotte bestelling, betaling, aflevering en ook retour afhandeling ferliep zeer doepel.

Nog steeds niets ontvangen

16 oktober kreeg ik een mail waarin stond dat mijn bestelling was verstuurd en ik binnen 3-5 dagen een mail zou krijgen om het op te halen. Helaas tot op heden nog niets ontvangen of gehoord.

Goed!

Mooie jumper, met een feestelijke uitstraling. Valt wel wat ruim dus een maat kleiner gekocht.

Mooi geregeld, van bestellen in de winkel tot ik het thuis ontvangen heb.

Mooie betaalbare kleding

Hele leuke collectie altijd , mooie kwaliteit en betaalbaar !

Nette bezorging

Heb het artikel in de winkel gepast moest toch een maat groter hebben, kon het artikel gelijk omruilen.

Super snelle levering

Binnen 2 dagen was mijn bestelling binnen. Kwaliteit kleding en prijs is goed.

Goed vertrouwd

Werd goed geholpen fijne winkel leuk personeel

Heel tevreden over norah

Altijd leuke dingen waardoor ik niet kan kiezen wat ik nu weer zal gaan kopen

Ik word altijd vriendelijk en leuk geholpen

Altijd goed advies, wordt van alles aangereikt als ik ergens naar vraag.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar