Goede service zeer vriendelijk personeel

Geen goede service

Ik vind het slecht dat als ik voor €82 bestel en er is niet iets op voorraad en dat moet besteld worden, ik dat eigenlijk gewoon thuis geleverd moet kunnen krijgen ipv ophalen in filiaal. Zeker naar je vaste klanten toe!

Altijd een snelle levering maar door verhuizing van hoofddepot lange vertraging na contact een kortingsvoucher dat is nog eens service

Mooie kleding levertijd is te lang

De levertijd is erg lang, bij andere winkels heb je her vaak de volgende dag al geleverd, ook geen antwoord op de contact vraag

Vriendelijk personeel goed geholpen denken met je mee geven goed advies fijne zaak

Ik ben een echte Norah-fan!

Vroeger vond ik het lastig om met een maatje meer leuke kleding te kopen. Nu is dat gelukkig voorbij. In mijn kledingkast ligt bijna alleen maar kleding van de Norah :-) Echt leuke kleding voor een goede prijs!

Tevreden

Goed en netjes verzorgd.

Slecht in communiceren

Je wordt nooit gebeld als pakket binnen is in de winkel van Almere

Super fijn geholpen

Geduld en mee denkend en super lief verkoopster in Helmond

Ik kan eigenlijk “niks” aanmerken op jullie! Het enige is dat je soms met wat pech, je wat langer moet wachten op je bestelling, maar buiten dat heb ik echt helemaal niets aan te merken!

Bestelling werd snel geleverd en in goede staat ontvangen.

Helemaal top!!

In de winkel in roermond super geholpen!! heel vriendelijk en eerlijk! De bestelling daarna was de dag erna al binnen. Helemaal super!! Een aanrader qua mode en ook qua prijs!

Mooie,betaalbare kleding

Fijn personeel,mooie goed zittende kleding. Telkens andere voorraad. Goede communicatie,zowel persoonlijk en/ of per mail.

fantastisch

De collectie is top, snelle levering en leuke mensen in de winkel in Wormerveer

Super leuke kleding

Echt leuke kleding Vind het alleen jammer dat het altijd van dat stretchstof is Zou graag ook katoenen shirts zien.

super

ik heb het geluk dat mijn maat de juiste pasvorm voor mij is en ik nog niets heb hoeven terug te sturen

Prettig vriendelijk

Goede keus vriendelijke medewerkers gewoon Prettig en ontspannen !!!

Vaak leuk en goed zittende kleding voor niet te duur.......

Ik vind de kleding vaak leuk, goed zittend en dat terwijl ik een lange dame ben met een lange rug en armen en lange benen. Ook is het betaalbaar en niet te duur. Wat ik jammer vind is, dat het retour bedrag lang duurt voordat het terug wordt over gemaakt! Zou fijn zijn wanneer dit sneller kan!

Zeer snel, en netjes!

Omruil aktie in Drachten klasse

Vriendelijk en snel.

Mooie kleding en snelle levering

Mooie snelle levering

Altijd passend bij mijn leefstijl!

Norah heeft altijd iets wat ik erg leuk en mooi vind, ik koop met regelmaat iets en de maten vallen goed. Ik krijg vaak complimenten omdat het me ook goed staat.

Alles vlot verlopen

Product komt helemaal overeen met de beschrijving. Ik ben tevreden

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar