snelle levering/goed product

ook voor een maatje meer is er genoeg keuze.

Snel en goed

Makkelijk re bestellen, goed en snel geleverd. Misschien nog te verbeteren door achteraf te kunnen betalen.

Op tijd ziet er netjes uit

Gewoon goed

Tevreden

Fijn geholpen, hopenlijk openen jullie ook een zaak in doetinchem,moet altijd zo,n eind ervoor rijden.

heerlijke shop

Modieus lief geprijsd grote keus en fijne adviseuses. Jurkjes dragen heerlijk en passen goed. Ben verkocht.

Duurt lang

Ik heb een week geleden al een bericht gekregen dat de bestelling naar de winkel is gestuurd. Een nieuw bericht zou volgen als ik het in de winkel op kan halen. Het is nu één week later en heb nog niets gehoord. De winkel kan er niets aan doen maar ik vind dit een slecht beleid van de vervoerder.

Zeer fijne collectie en topitems voor topprijzen

Ik vind het zeer leuk om bij Norah nieuwe kleding te kopen. De kleding is steeds van topkwaliteit en de prijsjes vallen ook zeer goed mee! Er is ook een ruime keuze in de maten.

Fijne winkel Heemstede en webshop prima

Leuk personeel in Heemstede en webshop geen klachten.

In één woord, geweldig. Supergoed geregeld!

Heel goed zo. Fijn bij het ophalen in het filiaal. Prima!!!!

Norah is voor mij de fijnste modewinkel!!!

De kleding ziet er perfect uit en de pasvorm is ook prima. Wordt goed geholpen en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat ik net mijn bestelling wat later kreeg omdat het naar een verkeerd filiaal gebracht werd!!! Norah is voor mij de perfecte winkel. HG. Mw. Dimmedal.

Kwaliteit is minder geworden.

Er wordt te veel aangeboden in pastel en naturel tinten. Mag meer kleur en vorm in de collectie. Ook de kwaliteit in stoffen zijn achteruit gegaan.

Nvt

Geweldige ervaring door kleding en personeel

Ik was aangenaam verrast toen ik met een vriendin meeging naar Norah. Hele leuke kleding en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is lang geleden dat ik zo'n bijzondere winkelervaring heb gehad. Ik ben inmiddels zelf ook een 2e keer geweest. Ik kan het alle vrouwen adviseren hier een keer heen te gaan.

Eigenlijk goed

Eigenlijk goed Alleen met retour moet je lang op je geld wachten 10-6 kleding gekocht voor €180 11-6 weer kleding retour €138 ongeveer en heb nog steeds niets ontvangen

Keurig

Zeer tevreden over de verkoopster

Leuke winkel

Goed en vlot geholpen

Sneller dan snel

Toen ik vorige week woensdag een bestelling deed, stond er op de website, dat wanneer je online bestelt dat het 3-5 dagen kan duren voordat de bestelling verzonden wordt. Nou dat was prima, aangezien we dat weekend toch een fijn uitje hadden met het gezin. Bij terugkomst op zondagavond, lag mijn pakketje al voor de deur. Helaas was de bezorger niet zo slim, want hij had het pakje zaterdag voor de door gezet en niet de moeite genomen om het even bij de buren af e geven aangezien er niemand thuis was. Maar Norah daar kunnen jullie niets aan doen, jullie waren sneller dan snel!

ging prima

heel goed

Makkelijk, eenvoudig

Weet mijn maat, snel leverbaar, kleuren zijn vaak afstembaar met wat je al hebt.

Geen commentaar

Helemaal geweldig

Makkelijk bestellen, snelle levering en een mooi en leuk product ontvangen.

Keurig

Netjes geholpen bij retour winkel sneek. Restant werd terug gestort op rekening. Keurig

mooie kleding

mooie uitstraling winkel alles hangt netjes bij elkaar. vriendelijk personeel. min punt,weinig spullen van katoen,alles traveler stof dus veel zweet stoffjes,jammer want de kleren zijn prachtig en modern.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar