Meedenkend personeel !!

Super vriendelijk geholpen

Zie boven

Gewoon top levering en top kleding

Goede service mooie kleding

Geweldige service van norah

Duidelijk en goed

Gewoon goed

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je levering. Opnieuw zeer geweldig geholpen in het filiaal. De kleding TOP!!

toppie

komt afspraken na zoals het hoort

Altijd vriendelijk geholpen.

Hulp bij het kopen. Goede voorstellen. Ruime keuze. Voor ieder wat te vinden.

Besteld omdat mijn maat niet meer in de winkel hing. Donderdags besteld, woensdags daarop opgehaald in de winkel. ( en nog even een leuk shirt gescoord! )

Supersnelle levering en het zat top.

Het kledingstuk dat ik graag wilde was er niet in mijn maat. Maar kon wel besteld worden. In de winkel werd dat voor mij geregeld. Vrijdags besteld en donderdag kon ik het ophalen. Prima service.

Vlotte verwerking van mijn bestelling

Vlot en netjes

In de winkel besteld en keurig thuis geleverd

Leuke betaalbare kleding en vlot geleverd

Leuke betaalbare kleding en vlot geleverd

mooie broek voor een mooie prijs

Een mooie broek voor een mooie prijs

Supersnel genieten van mijn nieuwe kleding!

Supersnel genieten van mijn nieuwe kleding!

Goede communicatie en sevice

Zeer fijn geholpen!!

De online bestelling kwam vlot en bij het ruilen in de winkel werden we super fijn geholpen en men had alle geduld.

Alles oke

Mijn artikelen lagen al snel klaar in de winkel

Helemaal netjes verzorgd

Ik ben keurig behandeld. En het is ook goed gegaan met mijn retour

Mooie, grote en overzichtelijke winkel en snel wisselende kleding.

Koop geregeld bij Norah. Grote en afwisselende keus.

super

Fijne winkel en personeel

Leuke kleding voor een goede prijs

Altijd fijn om bij norah te winkelen. Prijs kwaliteit is prima. Leuke winkels en prima personeel.

Leuke winkel

Ik kwam iets retour brengen dacht dat is makkelijk kan ik gelijk voorietsanders kijken , Werkte hettetour systeem niet op de kassa Moest ik het nog zelf afgeven bij DHL, en op mijn geld wachten . De verkoopster waswel erg vriendelijk, en heeft de rest netjes afgehandeld

Bijna altijd vriendelijk personeel! Een onaangename verkoopster. Maar buiten deze ervaring zeer tevreden!

Erg goed bestelling netjes en ruilen of retour heel makkelijk terug brengen 8n de winkel top

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar