Fijne winkel goed geholpen

Leuke kleren en betaalbaar ik slaag er altijd

Pasvorm is uitmuntend

Iedere keer weer is mijn bestelling correct uitgeboerd en altijd goed. Super blij mee......

Super fijne broeken besteld.

De kleding van Norah voelt super fijn om mijn lijf. Ik heb een nieuwe favoriete winkel.

Fijne kleding

Norah heeft mooie en fijne kleding voor een betaalbare prijs. En ook vriendelijk personeel.

Super snel ontvangen. Goede service

Nvt

Mooie kleding en prima service!

Net mijn bestelde jurkje retour gedaan ivm de maat in de winkel hier in Arnhem winkelcentrum Kroonenburg. Super service, gelijk een andere maat kunnen passen en omgeruild en daarbij geholpen door een hele vriendelijke dame. Wat wil je nog meer!!

Leuke en betaalbare kleding.

Altijd leuk online of in de store.

Je wordt er altijd vriendelijk, deskundig geholpen, leuk om heen te gaan. Leuke kleding, altijd weer een verrassing.

Past precies valt mooi

Door de mooie stof klopt het met wat je op de site ziet. Valt ook mooi en zit heerlijk!

Fijn personeel in winkel emmeloord !

Goed geregeld.

Snel en goed goede service!

Leuke betaalbare collectie

Altijd wel iets leuks te vinden, voor een redelijke prijs. Ook fijn dat het de Hollandse vrouw past. Online duurt terugbetaling erg lang, dat is wel een verbeterpunt.

Gewoon goed

Gewoon alles perfect , de kleding en de service in de winkel .

Er werd aangegeven, dat de bestelling 3 - 5 werkdagen kon duren, maar ik kreeg het al na 2 werkdagen. Erg blij mee

was prima

Dit keer was het er redelijk vlot.

Deze keer was de levering redelijk vlot. Helaas was de pasvorm niet goed. Geld diurt wel lang voordat je dat terug hebt.

Over het algemeen goed.

Bestellen en levering goed. Wat vervelend is dat als je besteld hebt je een paar dagen later een mail krijgt of je niets vergeten bent. Kennelijk wordt je winkelwagen niet geleegd als je hebt besteld.

Fijne service

Ook in de winkel super geholpen

snelle service

er werd gezegd dat het pakje met 5 tot 7 dagen id winkel was, masr was er binnen 3 dagen.

Geen op en aanmerkingen fijne winkel en personeel.

Levering na online bestellen duurt lang, zeker in vergelijking met andere winkels. Vind het bedrag van gr werd verzenden erg hoog. Wanneer je maat niet in de winkel is , zou je het artikel gratis thuis bezorgd moeten krijgen. Daarin zijn jullie een uitzondering.

Past heel goed snel geleverd

Super snelle service

Ondanks de melding, dat mijn bestelling wel eens wat later kon komen, was mijn bestelde kleding mooi optijd binnen super blij mee

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar