Mooi dat in de winkel mijn online bestelling voor een andere maat meteen geregeld werd

Goede service, mooie kleding.

Blij met Norah!

Echt top kleding

Op tijd, netjes verpakt.

Fijne winkel in Makado Beek. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Snelle en correcte levering

In de winkel was mijn maat niet meer beschikbaar dus toen maar online besteld. De blouse was snel in huis, mooi optijd voor de gelegenheid waar ik het wilde dragen!

Leuke kleding in wat grotere maten.

In de winkel word ik altijd goed geholpen. Ik kan bijna overal bij ondanks dat ik in een rolstoel zit. Anders is er altijd een verkoopster die mij wil helpen. Kleding past bijna altijd. Één heel klein minpuntje is dat de paskamers te klein zijn voor iemand in een rolstoel. Maar in het algemeen ben ik zeer tevreden. Groetjes Carolien

Snelle levering, leuke broek!

Makkelijke webshop

Snelle levering , goede kwaliteit en prijsverhouding!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie kleurrijke kleding

Ik ken norah nog niet zo lang door een vriendin aanbevolen ben nog zoekende wat mij staat maar collectie ziet er goed uit

Levering goed, terugzending na anderhalve week nog geen reactie, laat staan het geld.

Zie boven

Vriendelijk personeel!

Gisteren bezocht ik de Norah winkel in Roermond. De jurk die ik graag wilde kopen was helaas niet in mijn maat in de winkel. De vriendelijke en behulpzame winkeljuffrouw kon hem echter voor mij reserveren bij een ander Norah filiaal. Als ik de Norah winkel in Roermond bezoek, valt het me altijd op hoe vriendelijk het personeel is. Dit vind ik erg belangrijk, vandaar een groot compliment voor Norah Roermond.

Super leuk en snel geleverd

Leuke kleding paste goed en was snel geleverd.

Leuke winkel nu ook in Amersfoort!!

Goede service en het personeel is ook vriendelijk en betaalbare kleding.

Leveing kan iets sneller.

Snel en netjes geleverd

Artikelen werden snel geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden. En wat helemaal fijn is, evt retouren kunnen nu in de winkel terug gebracht worden en via retour pinnen heb je het geld snel terug

Uitsluitend.

Goed en verzorgd ontvangen.

Er zijn betere tijden geweest...

Helaas moet ik melden dat ik het niet echt meer kan vinden. Zelf ben ik erg gek op de blouses met een elastiek in de boord. Die zijn er in de nieuwe collectie vrijwel niet meer. Wel een aantal t-shirts, maar ik mis echt de blouses. Tevens is online winkelen, voor mij zeer belangrijk vanwege mijn fysieke gestel, ook niet meer mogelijk omdat jullie gekozen hebben voor DHL. DHL is voor mij niet te bereiken (in de buurt) en wordt retourneren niet mogelijk.

Eenvoudig bestellen en vlotte levering

Bestellen duurt een eeuwigheid

Als iets wilt bestellen voor een avondje weg of zo, kijk dan niet op Norah. Alleen in de winkel ben je er zeker van dat je het hebt wat je wil hebben maar dan hebben ze je maat weer niet. Het bestellen in de winkel gaat wel iets sneller maar bol.com of wehkamp is het niet. Reken maar echt op een weekje en dan is het snel. Gelukkig een leuke nieuwe winkel hier geopend maar je moet nog steeds vaak wat bestellen omdat de maat er niet is.

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding

Ik ben erg tevreden over de collectie van Norah. Materiaal is prettig dragen en kwaliteit is verrassend, zelfs na vele malen wassen blijven de kleuren en stof mooi! Kortom een aanrader voor een ieder die er graag goed en verzorgd uit wilt zien!

Prima afhandeling

Van bestellen tot levering , steeds duidelijk dmv mail . Blij met de spullen.

Vriendelijke dame die alles voor me regelde ivm retour en nieuwe aankoop

Prima....heel goed geholpen

Parelweg 3a