Zeer goed geholpen

Ben heel goed geholpen door de medewerkers

Fijne service

Behulpzame dames ,goede keuze en voor de vollere dames perfecte pasvorm !!!

Duidelijke site, snelle levering

Snel en goed geleverd

Ik kon eerst niet bestellen op de site. Maar toen het lukte ging alles goed

Super winkel

Winkel in veenendaal.... super winkel met aardig en gezellig personeel!!

snel geleverd

Fantastisch; vanuit de winkel in Bussum besteld, omdat ze daar mijn maat niet hadden.

Snelle en nette levering

Prima. Snelle levering. Bij retour snel geld terug.

Hele leuke winkelketen

Leuke kleding, en wordt altijd vriendelijk geholpen. Goede service!

Mooie artikelen voor een goede prijs

Mooie artikelen voor een goede prijs

Leuk jurkje

Het jurkje is geweldig jammer dat de stof kreukelt dat ben ik niet gewend van de kleding van Norah

Prettige winkel

Zeer goed peroneel

Goed geregeld!

Bestellen ging makkelijk. De bestelling was er volgens afspraak en het mooie was… het paste goed en zag er uit zoals ik had gehoopt.

Top winkel en webshop

Iets besteld, betaald, laten bezorgen winkel en daar gepast, 1 artikel gehouden, andere niet. Retour geld ter plekke, dat is echt TOP, de meeste winkels na retour moet je best lang wachten op geld terug. Echter bij Norah niet. Daarna wat anders daar gekocht al met al leuk geslaagd. Enige jammer vind ik dat ze de punten die je spaart niet meer gebruiken voor gewoon geld, dus dat je zelf bedrag opstaand op korting artikel.

Je wordt altijd perfect geholpen in Alkmaar. Je krijgt alle aandacht en ze besteden echt tijd ASN je

Mooie collectie, vlot te bestellen en netjes geleverd

Norah leren kennen tijdens een shoppingweekend in Nederland. Toffe collectie! Hele vriendelijke verkoopsters, een fijne ervaring. De 2 Norah winkels in België liggen te ver van onze woonst, dus volg ik nu de collectie online op. Ik kijk altijd uit naar de nieuwsbrief met de nieuwste collectie. Vorige week 3 blouses besteld, 2 zijn super, ééntje flatteerde me echt niet en teruggestuurd. Dit is nu nog in onderhandeling, dus over terugzenden bij niet gepast kan ik tot op heden geen oordeel geven. Stiekem hoop ik dat er in België nog Norah winkels bijkomen.

Heel goedl

Heel goed geholpen. Ik was voor de vriendinnenkorting een dag te vroeg in de winkel. Op de oorspronkelijke dag was ik verhinderd. Na alles gepast te hebben, wilde ik foto's maken om alles online te bestellen, maar toen mocht ik de kleding in de winkel afrekenen.

In de winkel besteld en afgeleverd. Snelle levering, fijn, gezellig en kundig personeel in Zwolle Zuid!

Leuk personeel

Gezellig geholpen, vriendelijk personeel

Altijd fijn winkelen, online of zelf in de winkel.

Fijn en gezellig winkelen. Met niks naar binnen en eigenlijk altijd met iets naar buiten. Fijn personeel maar ook online is het fijn winkelen.

Kon mijn bestelling pas 4 dagen na binnen komst in de winkel ophalen maar dat was geen probleem

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar