Vriendelijke en correcte bediening

Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Goei kwaliteit, en kleding zit perfect

Alleen vind jammer ,dat ok kleding is dat niet geschikt zijn voor kleine vrouwen ,voor de rest ben zeer tevreden

Erg goed

Netjes en vriendelijk personeel leuke kleding

Zeer te vrede

Super service

In de winkel online besteld. Binnen 3 dagen was de bestelling al geleverd.

Prettig

Prima service en in de winkel vriendelijke en behulpzame medewerkers

Voldoende maar kan beter

De verkoopsters vonden elkaar en mobiele telefoon belangrijker dan de klant te zien en actief te assisteren. Uiteindelijk als je ze zelf wat vraagt, zijn ze vriendelijk en helpen je wel verder. Het nieuwe spaarsysteem is onduidelijk. En toen ik bij de kassa vroeg hoe ik de voucher (korting bij aankoop 2 truien) kon gebruiken hielp ze me bij het activeren en gaf aan dat de kassa de korting zou verwerken. Maar dat bleek niet juist, want een paar dagen later kreeg ik de melding dat ik mijn geactiveerde voucher snel moest gebruiken anders zou hij verlopen. Dus de korting was blijkbaar dus NIET verwerkt. En om dan nog een keer twee truien te kopen om korting te krijgen, dat kan niet de bedoeling zijn. Jammer dat het oude puntensysteem niet meer wordt gebruikt. Dat was veel klantvriendelijker. Ik ben een vaste klant van Norah omdat julie vaak leuke kleding voor een prettige prijs verkopen, maar het ‘feestje’ om bij Norah te kopen is een stuk verminderd.

Leuke, goed passende kleding voor een leuke prijs

Kleding is gelijk aan de foto, vlot, goed passend en kleurecht

Mijn favo winkel

Goede service van bestellen tot bezorgen

Super fijne winkel

Super fijne winkel Aardige medewerksters die heel behulpzaam zijn Leuke kleren voor een leuke prijs

Mooie blouse

Mooie blouse met een goede lengte ook voor iets kleinere vrouwen.

Leuk personeel die altijd een goed en eerlijk advies geven, mijn favoriete kledingwinkel

Alles is netjes verpakt

Spullen worden goed en netjes afgeleverd. En bestelling wordt snel bezorgd.

Wanneer ik iets bestel bij Norah ontvang mijn bestelling snel tenzij iets niet in voorraad is. De kosteloos retour mogelijkheid vind ik fijn. De collectie is ruim en gevarieerd in de winkels is de collectie minder uitgebreid dan op de website. Hierdoor koop ik mijn kleding via internet. Ik draag dagelijks wel een of meerdere kledingstukken van Norah. Ga zo door ik ben een tevreden klant

Had wat besteld maar kreeg later te horen niet leverbaar.

Was wat teleurgesteld. Had shirtje besteld via webwinkel wat in de winkel niet meer leverbaar was in mijn maat. Zou na 3-5 dagen geleverd worden. Uiteindelijk kreeg ik na een week bericht dat het niet leverbaar was. Dan klopt er toch iets niet met jullie voorraden. Geef dan gelijk in de webwinkel aan dat die maat er niet is (bij bestellen zou de moest er nog zijn). Jammer. Ik kreeg wel snel mijn geld terug, dat dan weer wel.

Super service

Keurige mails van bestelling en wanneer het in de winkel is aangekomen.

S

Zeer behulpzaam

Verkoopsters zijn zeer behulpzaam. Kleding werd vlot bezorgd.

Snelle en goede levering en afhandeling

zie boven

Goede service bij bezorging in winkel

Bestelling laten bezorgen in de winkel, wat ik niet wou hebben sturen ze voor mij retour en het geld werd direct op mijn rekening terug geboekt. Ideaal. En een leuke betaalbare outfit voor het voorjaar.

Fijne shirts

Kleding is in juiste maat en conform beschrijving

Top winkel

Ik kan nooit de norah uitlopen zonder iets gekocht te Hebben. Fijne pasvorm en betaalbaar.

Snelle bezorgservice,

Besteld en 2dagen later thuis bezorgd keurig verpakt ,met herbruikbare sluiting!!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar