Wat een leuke winkel , met super erg aardig personeel en het leuke hieraan is dat ze zo lekker met je meedenken en meezoeken . Een echte aanrader voor elke vrouw om daar op je gemak te winkelen

soepel

snel, eenvoudig, gemakkelijk en bij retour zorgvuldig en betrouwbaar

Niets op aan te merken!

Prettig

Vriendelijk

Snelle verwerking van retourneren

Toppie

Snelle levering, retouren snel en correct afgewerkt. En vooral mooie collectie altijd

Goed, je krijgt eerst dat je bestelling onderweg is en daarna dat ie binnen is en ik heb een lief nichtje die het ook nog bij me afleverde, top winkel(geldrop)

Bestelling webshop

Duidelijke webshop met goede voorbeelden hoe een kledingstuk eruit ziet.

Prima geregeld allemaal, alleen het nieuwe puntensysteem niet prettig.

Prima geregeld. Alleen vind ik het puntensysteem niet prettig. Je moet nu eerst activeren voordat je aankoopt. Vond het gemakkelijker om spontaan in de winkel iets te kopen en dan wel of niet de punten te gebruiken. Nu moet ik eerst naar huis om te activeren of via internet bestellen. Zal moeten wennen denk ik?

Binnen een paar dagen geleverd

De bestelling was goed verpakt en werd binnen ern paar dagen geleverd. Echter, ik vind DHL niet de beste bezorgdienst.

De volgende dag was mijn bestelling er al.super flot

Snel,juiste maat, mooie kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Het was weer top!

Lekker snel bezorgd. Heel fijn dat je het ook terug kan brengen in een Norah winkel en zo direct je geld terug hebt. Ik geniet enorm van Norah! echt een aanwinst.

IK HEB GEEN PROBLEMEN

HET IS BIJ JULLIE PRETTIG WINKELEN,LEUKE KLEDING, EN LEUK PERSONEEL

Tevreden

Leuke kleding,ontzettend leuk personeel,goede service

goede snelle service

Prima levering

Netjes verpakt en op tijd !

Jmmr dat als je in de winkel bent en je maat er niet is je moet bestellen met kosten als je thuis wilt ontvangen.je bent verplicht weer terug naar de winkel te gaan…daar moet ik volgende x over nadenken.

Gekozen voor ophalen in de winkel. De volgende dag was het er al. Je kunt dan gelijk passen in de winkel en kiezen voor houden of teruggeven. Erg fijn.

Keurig netjes!

Nette en snelle afhandeling!

Ik kom vaak in de winkel Capelle aan den IJssel en vind het heel leuk dat sommige verkoopsters mijn naam kennen. Persoonlijke aandacht. Voor kleding slaag ik bijna altijd

Snelle en vriendelijk geholpen

Snel geleverd en een keurige aflevering thuis en in de winkel.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar