Altijd snel en correct geleverd

Geweldig. Ik ben afgelopen jaar 22 kilo afgevallen. Ik kon met maat 48 terecht maar ook met maat 38/40. Super fijn

Leuke en betaalbare kleding

Leuke en betaalbare kleding en vriendlijk personeel.

Ik had iets online besteld en thuis laten afleveren en een paar dagen later een andere maat in de winkel laten afleveren. Het stond helaas niet leuk bij mij dus heb ik het terug gebracht en in de winkel was alles zo geregeld. Het geld stond s'avonds al op mijn rekening. Hele mooie nieuwe winkel trouwens in Lisse.

Mooie kwaliteit, niet te duur.

Altijd vlotte bezorging, kwaliteit blijft mooi na vele keren wassen. Prijs is altijd leuk.

Snelle levering goede pasvorm leuk model. Ben er blij mee

Gewoon goede prijs kwaliteit verhouding

Alle shirts die ik bij Norah heb gekocht draag ik met plezier. Gelukkig komen ze ook goed uit de was.

Blij!!!!

Wat een heerlijke winkel!!! Ik was op vriendinnendag helaas niet in de gelegenheid om naar de winkel zelf te komen, dus heb mijn bestelling online gedaan. Deze was er de volgende dag al! Het liefst ga ik naar de winkel, en dan in Middelburg. Daar wordt je goed geholpen, zijn topmeiden!!!

Goed geholpen

Vriendelijk personeel,goed geholpen

Leuke kleding.

Mooie kleding voor mooie prijs!

Mooie kleding, blijkt óok mooi na t wassen en daardoor kun je lekker lang met de kleding doen. Bovendien zijn de jurken en tunieken van een dusdanige stof dat je ze na t wassen op kunt hangen en na t drogen meteen de kast in kunt hangen, dus strijkvrij! En natuurlijk, niet onbelangrijk ... de prijzen zijn ook mooi en voor iedereen betaalbaar!

Goeie service

Snelle, goede service

De bestelling was snel geplaatst. Het pakketje kwam snel binnen bij de winkel. De bestelling voldeed helemaal aan de verwachting.

Leuke mode

Leuke betaalbare mode alleen jammer dat er geen reviews zijn van kledingstukken. Zou het maken van een keuze eenvoudiger maken

Mijn pakje is nog steeds niet aangekomen in de winkel

Heel vervelend mijn pakje is niet in de winkel aangekomen en tot op heden nog niks gehoord waar het pakje is. Van de medewerkster.

Betaalbare kleding

Mooie kleding en goede verzending

De volgende dag geleverd.

Klantvriendelijk en behulpzaam in het uitzoeken van nieuwe combinaties

De verkoopsters namen echt de tijd even goed met mij mee te kijken en droegen zelf ook leuke combinaties aan.

leuke kleding ,snelle levering

prima verzending en terug zenden vind alleen het terugstorten wel iets te lang duren , ruim een week

Volgens afspraak geleverd

Contact goed

Leuke setjes blij mee !

Geweldig Blij met Norah

Snelle levering, maar....

Beste mensen, jas terug moeten sturen . Nog niets gehoord ????

Goede kwaliteit kleding

Erge mooie kleding van goede kwaliteit, ik hoop alleen dat in de toekomst de verzending sneller zou kunnen

Alles goed

Dat het goed was