Altijd goed

Wel jammer dat je iets besteld en 2 dagen later alles met 20% korting is. Misschien eerder aankondigen zon actie vriendinnendag En ik vond de vorige spaaractie beter/ leuker.

Vriendelijk personeel en goede prijs

Snelle en goede levering

zeer slechte ervaring

Ik ben altijd tevreden geweest met de artikelen van Norah, maar word op dit moment heel slecht behandeld. onlangs een jeansblouse gekocht van 49,95, deze heb ik 2x gedragen en nu blijkt er aan de achterkant naast de plooi een gat in de stof te zitten. (dus hoog op de rug) ik heb deze klacht gemaild naar de klantenservice en in eerste instantie werd mij een bedrag van Euro 12,50 (!) aangeboden. Daar ging ik natuurlijk niet mee akkoord en nu kan ik 25,00 Euro krijgen en is voor hun de zaak afgehandeld want het gat is volgens hun ontstaan door het dragen, wat dus echt niet het geval is, de stof is gewoon erg dun op deze plek. Fabricagefout dus waar ik niets aan kan doen maar waar ik dus geen vergoeding voor krijg.

leuke kleding veel variatie

Er is altijd wel iets leuks bij. Elke week nieuwe artikelen. Gelukkig ook grotere maten wat in veel winkels niet te krijgen is. Handig om een bestelling in een winkel gratis op te halen.

Vlug geleverd. Retour snel verwerkt.

Snelle bezorging

Snel bezorgd na 1 werkdag. Erg jammer dat ze geen achteraf betalen hebben. Dit weerhoud mij ervan om iets te bestellen om te passen. Dan bestel ik liever ergens anders.

Besteld in de winkel. Snel af te halen

De juiste maat, die niet in de winkel aanwezig was, werd door de verkoopster besteld en was snel af te halen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snelle verzending

In de winkel besteld en daar ook opgehaald

mooie artikelen

Goed assortiment en prima afhandeling

Goede Duidelijk site en Snelle levering!

In de winkel was mijn maat niet meer aanwezig, heb toen een ander shirt gekocht. Een dag later dacht ik laat ik eens op de Norah site kijken. En ja hoor, daar vond ik nog wel mijn maat. Dus meteen besteld. Ben ook met dit shirt herl blij.

Snel en vlug geregeld

Super goed geholpen.

Zeer nette winkel en super fijn personeel.

erg goed!!!

kom al een aantal jaren bij Norah en ook de bestellingen op de webshop zijn prima. ik ga meestal naar Berkel en Rodenrijs jammer dat hij niet in Hillegersberg is daar zijn alleen erg duren mode zaken voor de rijken zo'n winkel als jullie zou hier heel welkom zijn hier wonen ook dames met een kleiner budget groetjes

service en kleding zitten goed

Uitstekende levering

Snelle levering van een andere maat

Geweldige kwaliteit kleding!

Snellere levering en veel keuze

super, fijne sevice

Super, Mijn jurk was niet goed en ben in de winkel gaan ruilen voor iets anders. Ben prima geholpen

mijn ervaring is uitstekent

fijn om te winkelen -- - vriendelijk en prettig personeel geen gepush..

Super maar ben al klant vanaf het 1ste uur dus ben heel erg tevreden

Snel geleverd bij de des betreffende winkel

Snelle afwikkeling

Heel goed geholpen in de winkel om andere maat te bestellen

Super geholpen

Snelle bestelling voor mijn maat

Top geregeld ,snel binnen en keurig afgehandeld!

Top winkel,heel blij mee

Gewoon goed

Makkelijk, maat niet in de winkel. Wordt gelijk besteld. Via mail op de hoogte gehouden tot ik het kon ophalen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar