Heerlijk materiaal!

De nieuwe nachtmode is heerlijk qua model en qua materiaal!

klantvriendelijk

goede ervaringen bij norah, maar heb zelf gebeld of de bestelling binnen was na een dikke week. Geen mail ontvangen, ja achteraf toen ik de bestelling al had opgehaald. maar geen probleem.

matig

Ik deed mijn bestelling in de winkel in Almere. Ik gaf aan in Eindhoven te wonen en kocht nog in de winkel voor ruim 108 euro. Ik zou geen verzendkosten hoeven te betalen omdat het artikel niet meer in de winkel voorradig was. Achteraf is 3.95 wel in rekening gebracht. Hiervoor heb ik gemaild en kreeg ik de 3.95 in de vorm van gratis verzending terug voor een volgende aankoop. Ik ben hier niet blij mee. En vind het een gemiste kans. Ik koop super vaak bij Norah en vind het niet prettig. Want vaak kun je bestellingen doen met acties zonder verzendkosten en wil ik eigenlijk gewoon mijn geld terug of een tegoedbon voor de gemaakte fout.

Uitstekend prijs kwaliteit

Altijd blij met mijn nieuwe aankoop.

Fijne winkel

Leuke behulpzame verkoopsters, gewoon en met soms ook een maatje meer nemen de tijd voor jou als klant.

Prachtig en draagt heerlijk

Fijn matriaal draagt soepel

De bestelling werd heel snel afgeleverd Een dag na het plaatsen van de bestelling werd het artikel al afgeleverd in de winkel

Snel advies en service.

Ik had online de verkeerde maat broek besteld. Heb de andere maat in de winkel gekocht. Daarna kon ik de retourzending gelijk in de winkel afgeven, wat ik als zeer prettig ervaren heb.

Leuk personeel, leuke prijzen, leuke collectie

Leuke kleding voor een betaalbare prijs!

Leuke kleding voor een betaalbare prijs! Snelle levering.

Hele fijne winkel

Zeer tevreden!

Snel geleverd en boven verwachting Erg blij mee!

Prima winkel

Prima winkel met fijn, kundig personeel

Ik heb mijn bestelling zeer snel op kunnen halen in de winkel.

Zeer goede ervaring. Er was 1 artikel te groot en dit artikel heb ik kunnen ruilen in de winkel. Geen gedoe met terugsturen oid.

Super goede service en vriendelijke meiden. Voel me echt thuis bij norah

Klasse

De klantenservice van Norah is geweldig.

Fijn geholpen door de verkoopsters. Geen probleem, als je het bestelde toch niet neemt.

Fijne winkel

Mijn eerste ervaring met Norah heeft erg goed uitgepakt. Leuke collectie, deskundig personeel en een gezellige sfeer

Erg goed

Makkelijk te bestellen en snelle levering in de winkel!

Gezellige winkel

Norah is een winkel waar je geregeld even naar binnen moet gaan. Waarom, nou omdat er zo nu en dan iets gezellig tussen hangt voor een leuk prijsje. Top winkel.

Pakketje nooit ontvangen

Normaal gesproken ben ik heel tevreden over Norah, maar ik heb geen pakketje ontvangen dus ik weet niet hoe het setje wat ik besteld heb is. Jullie kunnen hier niets aan doen , maar de DHL wel, gewoon een waardeloze bezorg service. Vrgr, Christel

Gewoon super

De dames zijn super behulpzaam en de kleding is altijd leuk

Prima geregeld

Goed en makkelijk

Ik zou het alleen op prijs stellen als jullie ook iets vollere modellen gaan showen. Jullie hebben tenslotte grotere maten.

Top product

Parelweg 3a