Word heel snel en netjes afgeleverd

Heb een goede ervaring

Altijd snelle levering goede kwaliteit en leuke betaalbare kleding en daar wordt ik blij van

Ptima

Leuke kleding, redelijke prijs

Heel erg goed

In de winkelen Houten keurig geholpen Mijn bestelling was binnen twee dagen al binnen. Ben er blij mee.

goede ervaring.

een mooie collectie en snelle levering.

Altijd vlot geleverd, prima verpakt en prettig personeel als je je bestelling in de winkel afhaalt.

Koop regelmatig iets, altijd goed. Leuke vlotte kleding voor een aangename prijs

Voor t eerst geen kleding maar de zomergasten gekocht erg mooi en functioneel

Heel tevreden

Heel blij met dit prachtige shirt. Ik heb het compleet gemaakt met een prachtige zwarte broek en een mooi rood vest! Een mooi fris voorjaars set!

Leuke winkel met wat grotere maten

Leuke winkel zou iets minder synthetische producten moeten verkopen . Leuk personeel

Prettig personeel.Niet opdringerig.

Goed geregeld

Heel goed geregeld,snel en correct

Je wordt leuk ontvangen en goed geadviseerd

Ben nu er al goed geslaagd .

Alleen graag wat fellere kleuren van broeken en shirts en blouses.

Super, altijd happy met de kleding van norah

Hele fijne winkel

Fijne winkel erg behulpzaam personeel MOOIE KWALITEIT KLEDING EN GOEDE PASVORM

ik ben superblij met jullie, in Helmond in de winkel en ook de klantenservice

Ik ben superblij met jullie, in Helmond in de winkel en ook de klantenservice :)

Weer prima

Goed product

Top winkel

Niks op te merken

Mooie en leuke kleding in een goede prijs-kwaliteit verhouding!

De kleding is mooi en van goede kwaliteit voor een goede prijs dat vind ik meest belangrijk. De website is netjes en werkt prima en ook bestellen en betalen gaat zoals het moet.

Fijne winkel. Jammer dat er geen in Nijkerk zit. Om er altijd voor naar Barneveld te moeten houd mij tegen vaker te gaan.

Prima service.

Leuk geholpen en vriendelijk personeel. Verbeterpunt hoeveelheid afval bestelservice; Bestellen ging prima en de levering volgde al snel. Het shirt was in plastic verpakt met daaromheen een 2e plastictas. Daarin zaten 4 kaartjes, 1 retoursticker en 1 retourbon. Niet erg milieu vriendelijk. Kan dat niet anders, met minder afval?

Snelle service en altijd leuk om te bestellen bij Norah

Super winkel

Superfijne service1

Als een artikel niet in de juiste maat in de winkel hangt, wordt er meteenbgekeken of het besteld kan worden in de juiste maat. Dat noem ik service. De medewerksters zijn altijd heel vriendelijk en geven eerlijk advies!

helemaal goed.

Ik moest spulletjes kopen voor mijn schoonmoeder die naar verpleegtehuis gaat. Heel erg goed geslaagd bij Norah, en geholpen door lieve dames.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar