was helemaal oke

Ik ben heel goed geholpen goede kleding adviezen en de bestelling ging snel. Fijne winkel om heen te gaan erg vriendelijk en kundig personeel.

Snelle levering Maar stop met dit soort vragen…. En verplichte invulvelden.

Op dinsdag besteld, vrijdag al mail gekregen dat de bestelling was aangekomen in het verkooppunt. Heel goede service.

Leuke kleding

Leuke kleding en super service.

Fijne winkel met superleuke betaalbare kleding.

Leuke winkel met steeds wisselende voorraad. Ik kom graag in de Norahwinkel in Zwolle Zuid, waar je altijd heel prettig geholpen wordt.

tevreden

zowel in de winkel als via de webwinkel altijd fijne hulp aanwezig (vooral in de winkel) dus een zeer tevreden klant.

netjes alles geregeld

Lekker snel

Gemakkelijk en snel geleverd

Fijne winkel

Fijne winkel met leuke en betaalbare items. Je kan zelf lekker rondkijken en je kan geholpen worden. Ook als je maat er niet is in de winkel wordt er meteen gekeken of het besteld kan worden en is het er binnen 3 a 4 dagen. Ik kom hier graag

Erg leuk ,altijd wat voor me bij.

Erg leuk ,

Leuke mode voor betaalbare prijs

Meestal is het wat ik ervan verwacht, soms valt het materiaal tegen maar dat is het risico van het niet zien en voelen.

prima leverong.leuke sweather...maat goed

Een snelle service

Winkel al jaren bij Norah

Fijne winkel,snelle levering,eventuele retour zeer goed geregeld.

Uitgebreid aanbod, vriendelijk personeel en goede service!

Een mooie kledingwinkel met steeds nieuwe collectie waar ik op een rustige manier kan winkelen. Zelfs mijn man kan op zijn gemak een kopje koffie drinken terwijl ik in de winkel shop.

Leuk geholpen

Alles oke

Prima service. Goed passende kleding

Prima levering

Snelle goede levering

Prettig geholpen

Fijne winkel Goed geholpen

Leuke betaalbare mode en snelle levering.

Lekker snel

Ik word altijd goed geholpen in de winkel en als er een product niet is wordt het besteld en is het snel binnen.

Vriendelijk en behulpzaam zoals in de winkel en telefonisch contact.

Altijd fijn winkelen in de Norah van Zoetermeer leuke dames Alleen jammer dat jullie niet uit service thuisbezorgen Er zat een haal in mijn nieuwe spijkerbroek ( dat zag ik toen ik thuis kwam en de kaartjes eraf wilde halen , dus nu weer terug Nu moet ik weer mijn nieuwe spijkerbroek ophalen in de winkel is niet naast de deur dus van de week even kijken of het lukt

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar